Πρεντάκης ξανά με Καπλάνη – Ο Μιχάλης Γιάγκας κυριότερος αντίπαλος του Δημάρχου

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών της πόλης μας κ. Παντελής Πρεντάκης κατά πάσαν πιθανότητα θα είναι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου κ. Καπλάνη.

Ο κ. Πρεντάκης στη θητεία που διανύουμε ήταν Αντιδήμαρχος της Διοίκησης Καπλάνη, αλλά για λόγους που αφορούσαν την Επιστημονική του εξέλιξη παραιτήθηκε, χωρίς όμως να κάνει κάποια δήλωση που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αντίθετη με τον συνολικό τρόπο διοίκησης από τη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Με εξαίρεση τον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, ο οποίος ίσως παραιτηθεί από τη θέση του Αντιδημάρχου της πόλης μας, πριν τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, ο κορμός της σύνθεσης της Διοίκησης Καπλάνη θα παραμείνει η ίδια, με συντήρηση των δυνάμεων της από άτομα από  διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις, που φέρονται να αγνοούν τα μηνύματα των κομμάτων τους και να παραμένουν πιστά δίπλα στον Δήμαρχο, αλλά και με ενίσχυση μάλιστα από νέα πρόσωπα.

Ο ισχυρότερος πολιτικός Αντίπαλος του κ. Καπλάνη για το Δημαρχιακό Θώκο, κ. Μιχάλης Γιάγκας επίσης ετοιμάζει ένα πολύ αξιόλογο σχήμα, με άτομα απ΄όλους τους χώρους της επιστήμης, των γραμμάτων, της εργασίας και αρκετούς τεχνοκράτες.

Σε σχέση με τις περασμένες Δημοτικές εκλογές σαφώς εμφανίζεται περισσότερο ισχυρός, εντάσσοντας στην ομάδα του άτομα υπεύθυνα, αναγνωρισμένης αξίας, φερεγγυότητας και ανιδιοτέλειας.

Σημειώνουμε πως κατά τη διάρκεια της τρεχούσης Δημοτικής περιόδου, ο τρόπος που άσκησε Αντιπολίτευση ήταν μερικές φορές οξύς, αλλά εύστοχος προς τα συμφέροντα του Δήμου.

Από τη σημερινή σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει ανακοινωθεί καμία άλλη υποψηφιότητα, ώστε να καταθέσουμε την άποψή μας και την εκτίμησή μας για εκείνες.