» Μικροπροβληματάκια ζητούν λύσεις από το Δήμο…

Μικροπροβληματάκια ζητούν λύσεις από το Δήμο…

Τσιμεναρίστηκε ακόμα ένα κομμάτι του πλακόστρωτου πεζόδρομου Διομήδη Κομνηνού, από το οποίο είχαν ξηλωθεί οι πλάκες και με λίγα νερά της βροχής μετατρέπονταν σε λιμνούλες αδιάβατες.

Βέβαια η μεγαλύτερη έκταση του πεζόδρομου χρειάζεται επισκευή αφού σε πολλά σημεία του είναι επικίνδυνος για πεζούς και τροχοφόρα.

Το άσχημο σε αυτές τις επισκευές που γίνονται κυριαρχεί η προχειρότητα και όχι η ποιότητα.

Δεν επανατοποθετούνται πλάκες στον πεζόδρομο, όπως θα έπρεπε, αλλά απλά τσιμεντάρεται…

ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ

Πέρασαν πάνω από δύο εβδομάδες από τότε που ο ηλεκτρικός σηματοδότης στην Ελ. Βενιζέλου στη συμβολή της με την  Μεγάλου Αλεξάνδρου έχει ξηλωθεί και δεθεί πρόχειρα με σύρμα στο στύλο του και ακόμα παραμένει έτσι…

Δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι συμβαίνει με τα φανάρια στην πόλη μας.

Την μια χαλάνε, την άλλη υπολειτουργούν, τώρα υπάρχει το συγκεκριμένο συμβάν…

Ο ΚΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ

Δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα κείμενο συμπολίτη μας με φωτογραφία που αφορούσε τον κάδο απορριμμάτων που είναι αναποδογυρισμένος επί εβδομάδες στη συμβολή των οδών Βόλου και Λυκούργου.

Παραμένει στο ίδιο σημείο να σαπίζει, ενώ χρειάζεται επισκευή.

Σημειώνουμε πως ο συγκεκριμένος κάδος είναι μεταλλικός και κοστίζει ακριβά.

Ο συμπολίτης μας, στο σημείωμά του προς την εφημερίδα μας, υποστηρίζει πως μένει ψηλότερα στην οδό Λυκούργου και ότι έχει ζητήσει κάδο επανειλημμένα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στο αίτημά του, τη στιγμή που αφήνει άλλους να σαπίζουν…

Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΕΜΑΤΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ότι και να γράψουμε πλέον για τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη, θα έχει ξαναγραφτεί.

Δυστυχώς ο Δήμος ανέχεται η γέφυρα να είναι κατειλημένη από διάφορα υλικά και εργαλεία της κατασκευαστικής εταιρείας εδώ και μήνες δίπλα στο Β΄Δημοτικό Σχολείο, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις των αρμοδίων για σύντομη μεταφορά τους.

ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΥΛΩΝ

Τα ξύλα που κάποτε ήταν πάγκος για όσους συμπολίτες μας επισκέπτονταν το Πάρκο Σκύλων στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, απομακρύνθηκαν από το Δήμο για συναρμολόγηση πριν δύο εβδομάδες, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε ο πάγκος πίσω στο Πάρκο…

Στο χώρο υπάρχει πλέον ένας πάγκος, μέχρι νεωτέρας…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!