Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ζωντανά στο διαδικτυακό κανάλι telesport.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή και τιμητική για τον Πολυνίκη, αλλά και τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας, η 3η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑ.

Το διαδικτυακό κανάλι telesport.gr, το οποίο έχει την αποκλειστικότητα μετάδοσης αγώνων της ΕΣΚΑ, θα μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση τον κρίσιμο αγώνα του Πολυνίκη με αντίπαλο την ομάδα του Γαλατσίου.

Νεοφώτιστες στην Α’ ΕΣΚΑ οι ομάδες που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπροστά στην κάμερα του telesport.gr. Ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας και ο ΑΟ Γαλατσίου προήλθαν στην κατηγορία από την Β’ ΕΣΚΑ, μάλιστα βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο (1ο) και έδωσαν τη μάχη της ανόδου στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, όπου το Γαλάτσι επικράτησε με 3-1 νίκες. Η σύγκρουσή τους, όμως, την προσεχή Δευτέρα 15/10 και ώρα 21:30 στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας γίνεται υπό διαφορετικές συνθήκες.

Η ομάδα του Πολυνίκη, η οποία φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΣΚΑ, έχει καταφέρει ήδη να δημιουργήσει αίσθηση στην κατηγορία μετά τους δύο πρώτους αγώνες της, όπου έχει εξασφαλίσει ισάριθμα ροζ φύλλα με νίκες επί του ΓΣ Κηφισιάς (71-64) και του ΑΟΚ Χαλάνδρι εκτός έδρας σε ματς που έσπασε καρδιές (90-88). Ο ΑΟ Γαλατσίου, που σαν σύλλογος έχει παραστάσεις και από εθνικές κατηγορίες, ξεκίνησε επίσης με δύσκολη νίκη επί του ΑΟΚ Χαλάνδρι (91-90), όμως τη δεύτερη αγωνιστική υπέκυψε στον δυναμικό Άρη Πετρούπολης με 65-73.

Όλα δείχνουν ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι το ίδιο συναρπαστική με τις περσινές. Συντονιστείτε στο telesport.gr (Κανάλι Live 1) την Δευτέρα 15/10 (ώρα έναρξης 21:30) για να μην χάσετε ούτε δευτερόλεπτο.