Τοπική Οργάνωση Ν.Δ.: “Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των υποψήφιων δημάρχων της πόλης μας να πιστωθούν πολιτικά την αλματώδη άνοδο της Ν.Δ.”

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στα πολιτικά στέκια της πόλης μας, πως υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές που έρχονται, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας τη στήριξη του κόμματος του στο πρόσωπό του, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Τ.Ο. κ.κ. Μανώλη Ζερβάκη και Γιάννη Πουλάκη και τους ζητήσαμε την άποψη τους επί του συγκεκριμένου.

Λάβαμε την παρακάτω γραπτή απάντηση:

“Με αφορμή την ερώτηση σας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η ΔΗΜΤΟ της Αγίας Βαρβάρας αποτελεί την φωνή της Ν.Δ. στην πόλη και ως εκ τούτου δεν έχει πληροφορηθεί καμιά τέτοιου είδους συνομιλία. Άλλωστε ως Ν.Δ. αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των υποψήφιων δημάρχων της πόλης μας να πιστωθούν πολιτικά την αλματώδη άνοδο της Ν.Δ. στην Αγία Βαρβάρα για την οποία τόσο ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και εμείς οι απλή στρατιώτες της παράταξης αγωνιζόμαστε καθημερινά στο στίβο της τοπικής κοινωνίας.

Μην ξεχνάτε ότι προ ημερών η τοπική μας οργάνωση προχώρησε στην συγκρότηση δημοτικής παράταξης με την ονομασία Αγία Βαρβάρα Σύγχρονη Πόλη με προσωρινό επικεφαλή της κίνησής μας τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης Μανώλη Ζερβάκη.

Αυτό βέβαια μας χαροποιεί ότι άπαντες στην πόλη αναγνωρίζουν πλέον τον κομβικό ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει η Ν.Δ. στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της πόλης μας. Είμαστε εδώ ΔΥΝΑΤΗ και θα παλέψουμε για μία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ”.