Ο Δήμος οφείλει να προσφέρει ποιότητα ζωής, στους κατοίκους της πόλης μας

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες σχετικά με διάφορα μικρά προβλήματα, εκτός των μεγάλων φυσικά που υπάρχουν στην πόλη μας και μεταφέραμε τα παράπονα και τα σχόλια συμπολιτών μας γιαυτά.

Με ικανοποίηση είδαμε πως ορισμένα λύθηκαν με την παρέμβαση του Δήμου και χαρήκαμε γιαυτό.

Υπάρχουν όμως δεκάδες μικροπροβληματάκια που δυσκολεύουν τη ζωή μας και υποβαθμίζουν την πόλη μας και την ποιότητα ζωής, που οφείλει να προσφέρει ο κάθε Δήμος στους κατοίκους της πόλης του.

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΣΥΡΜΑ Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ

Στο άρθρο μας εκείνο λοιπόν, που κάναμε αναφορά στα διάφορα μικρά προβλήματα που υπάρχουν στους δρόμους της πόλης μας, γράφαμε και για το φωτεινό σηματοδότη που εδώ και εννέα ημέρες έσπασαν τα στηρίγματα που τον κρατούσαν και κρεμόταν έτοιμος να πέσει, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ενημερώσαμε το Δήμο και συνεργείο του, πρόχειρα τον έδεσε στο στύλο με σύρμα.

Πλησιάζουμε τη δέκατη ημέρα και συνεχίζει να είναι δεμένος με σύρμα…

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Στο πάρκινγκ στο βουνό επιτέλους πήγε συνεργείο και έκανε καθαριότητα στο χώρο.

Με έκπληξη όμως είδαμε πίσω από τον κάδο που πρόσφατα τοποθέτησε ο Δήμος και σιγά – σιγά χρησιμοποιείτε από επισκέπτες, δύο μαξιλάρια από καναπέ, άραγε του αναψυκτηρίου;

Επίσης παρατηρήσαμε πως ένα κομμάτι από το πέτρινο τοιχίο έχει κατεδαφιστεί και εκτός της αισθητικής του θέματος, υπάρχει κίνδυνος κάποιο παιδί να πέσει στο κενό από κάτω και να τραυματιστεί.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ

Το πεζοδρόμιο στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Αθανασίου Διάκου επισκευάστηκε, αλλά ως εκ μαγείας στο χώρο εμφανίστηκε κάποιο στρώμα για πέταμα.

Επί μήνες το συγκεκριμένο σημείο ήταν επικίνδυνο για πεζούς και τα λάστιχα των οχημάτων.

Τα στρώματα και οι καναπέδες είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης μας, όπως παλαιότερα όσοι θυμούνται ήταν οι νεραντζιές στα πεζοδρόμια.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΚΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

Επίσης μας ενημέρωσαν και πήγαμε και διαπιστώσαμε πως ο κάδος στην οδό Παπαδιαμάντη και Χίου, που επί εβδομάδες ήταν ξεπατωμένος και τον είχαν γυρίσει ανάποδα, αφού τα απορρίμματα που πέταγαν οι κάτοικοι σε αυτόν κατέληγαν στο οδόστρωμα, αντικαταστάθηκε από άλλον.

Έτσι οι κάτοικοι έχουν και δεύτερο κάδο για τα σκουπίδια τους, παρ΄ότι δεν είναι αρκετοί, όμως και ζητούν επιπλέον έναν για τις ανάγκες τους…

Ελπίζουμε να επισκευαστεί σύντομα και να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο της πόλης μας, που χρειάζεται…

ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΔΟ ΣΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ – ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ

Συμπολίτης μας, με ηλεκτρονικό μήνυμα που συνοδευόταν και από σχετική φωτογραφία μας ενημέρωσε πως ένας  κάδος απορριμμάτων είναι αναποδογυρισμένος επί εβδομάδες στη γωνία Λυκούργου και Βόλου, ενώ κάτοικοι ζητούν κάδο ψηλότερα στη Λυκούργου, επί τετραετία και ο Δήμος δεν τους πάει…