Τρίτη 2 Οκτωβρίου, ώρα 11:30΄, η εξόδιος ακολουθία του ΜΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 11:30΄, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του ΜΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ, από το Γ΄ Νεκροταφείο.

Είμαστε βέβαιοι πως οι συμπολίτες μας και φίλοι του Επίτιμου Προέδρου της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, θα είναι όλοι εκεί.

………………………………….

Το «αντίο» του Τάκη Γιαννόπουλου στον αξέχαστο Μάκη Ρούσσο 

«Ο ΚΥΡ ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ»

«Για μένα ήταν πολλά πράγματα. Μαζί του μεγάλωσα, με υπεραγαπούσε. Αυτός με έπεισε να αναλάβω πριν από πέντε χρόνια πρόεδρος, πολλά… Αυτός ήταν η αιτία που δεν απομακρύνθηκα ποτέ. Το μικρόβιο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα μας το μετέδιδε εκείνος. Όλοι έχουμε μεγάλη εκτίμηση. Όντως ήταν, είναι και θα είναι ο πατέρας αυτής της ομάδας.

Μετά τον χαμό του Σάββα Χαβιάρα, ο κυρ Μάκης ήταν ο Πατριάρχης της ομάδας, δεν είχε λείψει ποτέ απ’ ό,τι χρειάστηκε ο σύλλογος. Έσωσε την ομάδα από πολλές καταστάσεις. Οι συμβουλές του αποτελούν κειμήλιο, όλοι τον ακούγαμε ευλαβικά. Θα μας μείνει αξέχαστος. Τέλος».

Η δήλωση του Τάκη Γιαννόπουλου, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΠΕ.

…………………

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Ε.Φ.Ο. ΝΙΚΗΦΟΡΟ

 Το Δ.Σ του Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Α.Π.Ε. Αγ. Ελεούσα και στην οικογένεια του εκλιπόντα κυρίου ΜΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ για την απώλεια του.

Ο εκλιπών επί 70 χρόνια υπηρέτησε την Αγ.Ελεούσα και συνέδεε το παρελθόν της, απώτερο και εγγύς, με το παρόν της σηματοδοτώντας το μέλλον.
Ας μείνει Ζωντανός στη μνήμη όλων
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ.Ι.Α.Γιώργος  
…………………

Το Δ.Σ του  Α.Π.Ο ΙΕΡΑΠΟΛΙΣ εκφράζει την συμπαράσταση του για την απώλεια του διαχρονικού παράγοντα της Α.Π.Ε Αγία Ελεούσα ΜΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟΥ.

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια απευθύνει και στον γιο του Γιάννη, τον εγγονό του Μάρκο και τον Αλέξανδρο, καθώς και σε όλη την οικογένεια του Εκλιπόντα.
Η εβδομηντάχρονη προσφορά του να τους καθοδηγεί και να μας εμπνέει.
ΤΟ  Δ.Σ