Ο αέρας ανέτρεψε το πρόγραμμα των υπηρεσιών του Δήμου

Ανατροπή στον προγραμματισμό της υπηρεσίας καθαριότητας και των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, προκάλεσε από το πρωί σήμερα ο ισχυρός άνεμος που φυσάει και στην πόλη μας.

Μια σειρά από λαμπτήρες του Δημοτικού φωτισμού που έχουν καεί και θέλουν άλλαγμα, δεν θα αλλάξουν σήμερα και πιθανότατα αύριο, αφού το καλάθι του γερανοφόρου που σηκώνει ψηλά τους ηλεκτρολόγους, από τον αέρα πήγαινε πέρα – δώθε με κίνδυνο την ανατροπή του και τον τραυματισμό του εργαζόμενου.

Οι ισχυροί άνεμοι επίσης έχουν αναποδογυρίσει κάδους απορριμμάτων σε δρόμους της πόλης μας.

Εντύπωση πάντως μας προκαλεί το φαινόμενο των στρωμάτων κυρίως και των παλαιών επίπλων, καναπέδων, συρταριών κλπ ειδών,  που συσσωρεύονται καθημερινά γύρω από τους κάδους.

Είναι εντυπωσιακό το νούμερο, επί καθημερινής βάσης και ο Δήμος αδυνατεί να το αντιμετωπίσει με επιτυχία, λόγω όγκου και συχνότητας του φαινομένου…

Ίσως χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός αλλά σίγουρα και εμείς οι κάτοικοι πρέπει να ενημερώνουμε το Δήμο ότι έχουμε τέτοιου είδους απορρίμματα, ώστε να υπάρξει συντονισμός υπηρεσιών του Δήμου με τους κατοίκους, που πρόκειται να πετάξουν τέτοια ογκώδη αντικείμενα, για να απομακρύνονται ταχύτερα

Πάντως οι πεταμένες οικοσυσκευές και έπιπλα έχουν έναν άλλον δυνατό αντίπαλο σε όγκο.

Τα κλαδέματα δένδρων και φυτών.

Πολύ κλαδί… μα πολύ κλαδί…