Ευτυχώς ελαφρά τα τραύματα του νεαρού από το χθεσινοβραδινό τροχαίο – Παρουσιάστηκε στην Τροχαία ο οδηγός

Ευτυχώς για το παληκάρι και τους δικούς του, τα τραύματα από το Ι.Χ. που τον παρέσυρε εχθές βράδυ στην Οδό Π. Π. Γερμανού δεν ήταν πολύ σοβαρά και σήμερα το πρωί πήρε εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί εχθές το βράδυ

Έγιναν όλοι οι απαραίτητοι ιατρικοί έλεγχοι και ευτυχώς ο νεαρός, ανιψιός του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου, έχει επιφανειακά μόνο τραύματα στο πρόσωπο και αιμάτωμα στο μάγουλο και για προληπτικούς λόγους παρέμεινε νοσηλευόμενος, έως σήμερα το πρωί.

Στη διπλανή φωτογραφία ο νεαρός Γιώργος, που έπεσε θύμα του τροχαίου, με την κοπέλα του Κωνσταντίνα, που ήταν μαζί την ώρα του ατυχήματος, μετά την επιστροφή του από το Νοσοκομείο, στο σπίτι του, με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό του.

Σήμερα το πρωί στην τροχαία Κορυδαλλού, έδωσε κατάθεση η κοπέλα που ήταν παρέα με το θύμα εχθές το βράδυ, καθώς επίσης δυο ακόμα μάρτυρες του συμβάντος, που ήταν περαστικοί από το σημείο την ώρα του ατυχήματος.

Ο οδηγός του Ι.Χ. που παρέσυρε και εγκατάλειψε τα θύματά του, παρουσιάστηκε στην Τροχαία Κορυδαλλού, σήμερα το πρωί, φανερά σοκαρισμένος, πράγμα που δε μειώνει την ανευθυνότητά του να παρατήσει τα θύματα και να εξαφανιστεί.