Συντριβή του Γιώργου Νικολαΐδη από τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου σε αγώνα τάβλι με σκόρ 7-0!!!

 

Σήμερα, Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι, όπως συνήθως συμβαίνει, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού επιμελητηρίου και συντοπίτης μας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έπινε τον καφέ του στην καφετέρια του Θοδωρή (επονομαζόμενου ΤΕΟ) στο ισόγειο της μεγάλης πολυκατοικίας, λίγο πιο κάτω από την Αγία Ελεούσα.

Κουβέντιαζε με διάφορους επαγγελματίες της πόλης για θέματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αναίτια όμως δέχτηκε πρόκληση από τον επίσης συντοπίτη μας Γιώργο Νικολαΐδη με εριστικά σχόλια να μονομαχήσουν σε αγώνα τάβλι, απειλώντας τον μάλιστα, θεωρώντας δεδομένη τη νίκη του, ότι το αποτέλεσμα θα δημοσιευτεί στην παλαιότερη εφημερίδα της πόλης μας, στην “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”.

Ο Πρόεδρος, με την ταπεινοφροσύνη που διαθέτει και κατανόηση κατά ασθενέστερων αντιπάλων, δέχτηκε την πρόκληση.

Το παιχνίδι έληξε σε λιγότερο από μία ώρα, με νικητή τον πρόεδρο του ΕΕΑ κύριο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με σκορ 7 – 0!!!.

Ο κύριος Νικολαϊδης, όχι μόνο δεν δέχτηκε την ήττα του, αλλά συνέχισε τις υβριστικές επιθέσεις, παρουσία των συντοπιτών μας Νίκου Αλεξάκη, Παναγιώτη Καρδαρά, του ιδιοκτήτη του καταστήματος Θοδωρή, δείχνοντας έλλειψη αθλητικής παιδείας και αναγνώρισης της ήττας του, από έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο.

Στο τέλος του παιχνιδιού, ήρθε να συγχαρεί για τη νίκη του τον κύριο Χατζηθεοδοσίου ο κύριος Παυλίδης Κυριάκος και πλήθος άλλων συνδετημόνων, ενώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού παρακολουθούσε το αποτέλεσμα από την Αίγινα, όπου έκανε διακοπές, ο κύρος Αλέκος Καρδαράς, πιστεύοντας πως θα δει ΝΤΕΡΜΠΥ, ο αφελής!!!.

Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα δέχτηκε ο κύριος Χατζηθεοδοσίου από τους τοπικούς άρχοντες της πόλης, δημάρχους και υποψήφιους δημάρχους, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και πλήθος άλλων φορέων.

Σε ερώτηση της εφημερίδας “προοδευτική” προς τον κύριο Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Πρόεδρος αρνήθηκε με ευγένεια να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, θεωρώντας ότι είναι ανάξιο σχολιασμού και ψάχνει για κάποιον αντίπαλο που απλά θα μπορέσει να τον δυσκολέψει. Πόσο άλλωστε να τον κερδίσει…

Ο κύριος Γιώργος Νικολαΐδης, παρά τις διαρκείς προσπάθειες της εφημερίδας μας, δεν απάντησε στα τηλεφωνήματά μας.