» Ο Δήμος πρόκειται τελικά να κατασκευάσει την πέργκολα, στα γραφεία  της Ένωσης Κρητών

Ο Δήμος πρόκειται τελικά να κατασκευάσει την πέργκολα, στα γραφεία  της Ένωσης Κρητών

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δήμος πρόκειται τελικά να κατασκευάσει την πέργκολα στην μεγάλη βεράντα μπροστά από τα γραφεία  της Ένωσης Κρητών της πόλης μας “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”, που είχε τάξει σε εκδήλωσή της, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης την ημέρα της ονομαστικής του εορτής.

Αργότερα ενημέρωσε την Ένωση πως ο Δήμος δε δίνατε να καλύψει το έξοδο, αλλά οι αντιδράσεις της Ένωσης ήταν τέτοιες που ο κ. Δήμαρχος φρόντισε να βρεθεί τρόπος για την κατασκευή της, τελικά.

Το έργο έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας ο Αντιδήμαρχος κ. Σάββας Σαββίδης, έως τις 8 Οκτωβρίου.

Δηλαδή πριν τις τριήμερες εκδηλώσεις της Ένωσης που θα πραγματοποιηθούν 12-13-14 Οκτωβρίου και ήταν από τις προϋποθέσεις που είχε θέσει η Ένωση, μαζί με άλλες, προκειμένου οι εκδηλώσεις της να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα “ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2018” του Δήμου και να το εμπλουτίσουν…

Ήδη όπως φαίνεται στην κεντρική φωτογραφία μας, το πλαστικό που είχε τοποθετηθεί πρόχειρα για σκίαση της βεράντας, έχει αφαιρεθεί και αναμένεται η έναρξη των εργασιών…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!