Αγιασμός στην ΑΠΕ, με υποσχέσεις Καπλάνη για ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου, η ιστορική ομάδα της πόλης μας ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό, με ευκαιρία την έναρξη της νέας περιόδου, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης μας στα Ριμινίτικα.

Πολύς κόσμος και δεκάδες παιδιά από τα διάφορα τμήματα της ομάδας έδωσαν το παρόν και δέχτηκαν τις ευχές όλων για καλή χρονιά με υγεία.

Από το Δήμο παρόντες ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ντάβιος και Λεωτσάκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλάκος και Γιάγκας.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού και τις ευλογίες του ιερέα, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης χαιρετώντας τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε επιτυχίες και ανακοίνωσε πως σε δέκα ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής των αποδυτηρίων και του περιβάλλοντα χώρου.

Τα δύο αυτά έργα είναι απαραίτητα προκειμένου το γήπεδο να πάρει άδεια για τέλεση αγώνων και η ομάδα μας επιτέλους να επιστρέψει μετά από 15 ολόκληρα χρόνια στη φυσική της έδρα.

Ο προπονητής των ομάδων της ΑΠΕ, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Τάκης Γιαννόπουλος, καλωσόρισε τους επισκέπτες και τους ζήτησε να είναι όλη τη χρονιά δίπλα στην ομάδα, συμπαραστεκόμενοι στην προσπάθεια της Διοίκησης, των αθλητών και των προπονητών της.