» Με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψαν την εικόνα της Αγίας Σοφίας οι συμπολίτες μας Κρητικοί

Με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψαν την εικόνα της Αγίας Σοφίας οι συμπολίτες μας Κρητικοί

Με σεβασμό και κατάνυξη συνόδεψαν την εικόνα των Αγίων Σοφίας Ελπίδας Πίστης και Αγάπης τα μέλη της αποστολής της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας ”Η Μεγαλόνησος” στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσι της πόλης μας ανήμερα της γιορτής της Αγίας.

Τιμητικό άγημα δύο βρακοφόρων (Γιαλεσάκης Νίκος, Περάκης Παναγιώτης) και τεσσάρων κρησσών (Παπαθανασάκη Αγλαΐα, Βάσω Φίλη, Συκά Αναστασία και Κατζιλιέρη Μαρία) συνοδεία του Γενικού Γραμματέα Παπαθανασάκη Ιωάννη και άλλων μελών της Ένωσης, παρακολούθησαν με ευλάβεια την λειτουργία και συνόδεψαν την εικόνα των Αγίων στην λιτανεία που ακολούθησε.

Με το πέρας της περιφοράς, οι διοργανωτές φιλοξένησαν την αποστολή και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο παρεκκλήσι, με διάφορα εδέσματα.

Φεύγοντας από την εκκλησία παρέδωσαν στο τιμητικό άγημα της Ένωσης από ένα κομμάτι ευλογημένο άρτο και ένα ημερολόγιο του νέου έτους με την εικόνα Των Αγίων Σοφίας Ελπίδας Πίστης και Αγάπης με τις ευλογίες και τις ευχές τους σε όλα τα μέλη της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!