» Στην Υφυπουργό κ. Παπακώστα, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, για θέματα ασφάλειας της πόλης

Στην Υφυπουργό κ. Παπακώστα, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης, για θέματα ασφάλειας της πόλης

Τη συμπολίτισσά μας Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνα Παπακώστα επισκέφτηκε στο Γραφείο της,  ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να συζητήσει μαζί της, θέματα που αφορούν την καλύτερη περιφρούρηση της τάξης στην πόλη μας.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Δήμαρχος είχε αναφέρει πως ελπίζει η κ. Υφυπουργός η οποία μεγάλωσε και ζεί στην πόλη μας, γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα του Δήμου μας, όσον αφορά το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την αστυνόμευση θα ανταποκριθεί στις ανάγκες της Αγίας Βαρβάρας.

Σχετικά με την επίσκεψη του κ. Καπλάνη στην κ. Υφυπουργό, το Υπουργείο εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, κ. Γεώργιο Καπλάνη, είχε σήμερα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Η Κατερίνα Παπακώστα συζήτησε με τον Δήμαρχο θέματα της περιοχής και ενδιαφέροντος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο υπήρξε εξαιρετική.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!