“Να πάρετε τηλέφωνο τον δήμο ΣΑΣ να σας φέρουν άλλον…”

Στο παρελθόν έχουμε γράψει πως κάτω από άρθρα μας, δημοσιεύματα και ειδήσεις, αρκετοί συμπολίτες μας κάνουν σχόλια.

Μέσα από αυτά δίνεται η ευκαιρία στις υπηρεσίες του Δήμου να πληροφορούνται ορισμένα κακώς κείμενα και την Διοίκηση να αφουγκράζεται τον παλμό των συμπολιτών μας, σε θέματα καθημερινότητας αλλά και ιδιαιτέρων καταστάσεων.

Δεν γνωρίζουμε εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά ένα σχόλιο του συμπολίτη μας κ. Σπύρου Κωνσταντάτου, μας έκανε τέτοια εντύπωση, που το αναδημοσιεύουμε, για να είμαστε βέβαιοι πως θα διαβαστεί από τους παραπάνω.

Το σχόλιο, ο συμπολίτης μας το έκανε κάτω από την καταγγελία άλλου συμπολίτη μας που δημοσιεύσαμε εχθές και αφορούσε το θέμα του απορριμματοφόρου στην οδό Ανδρέου Δημητρίου που δεν άδειασε όλους τους κάδους και συνέβη μικροεπισόδειο μεταξύ κατοίκων και πληρώματος του απορριμματοφόρου.

Ο κ. Κωνσταντάτος με παρέμβασή του υποστηρίζει πως επί 15νθημέρου, δε γινόταν περισυλλογή των απορριμμάτων από συγκεκριμένο κάδο.

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε το σχόλιο του και θα ήταν χαρά μας να έχουμε την άποψη του Δήμου, για δύο θέματα που βάζει ο συμπολίτης μας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ:

“Στην Μιαούλη 15 μέρες δεν άδειαζαν τον κάδο μπροστά από το σπίτι μου… Αναγκάστηκα να μείνω στο σπίτι μέχρι να περάσουν…

Στην παρατήρησή μου γιατί ? η απάντηση εντελώς αφοπλιστική… Είναι χαλασμένη η μία ρόδα και δεν μπορούμε να τον σέρνουμε μέχρι το αυτοκίνητο…

Να πάρετε τηλέφωνο τον δήμο ΣΑΣ να σας φέρουν άλλον…

Μάλλον οι συγκεκριμένοι ήταν από άλλον Δήμο…

Αγόρασα εγώ ρόδα με δικά μου έξοδα και την έφτιαξα…”