» Διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”

Διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί στην παιδική χαρά στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”

Συμπολίτισσά μας μητέρα, πήγε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το απόγευμα με το παιδί της να παίξει στην παιδική χαρά που βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας, στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”.

Εκεί βρέθηκε μπροστά σε έναν χώρο γεμάτο σκουπίδια και το κεντρικό όργανο της παιδικής χαράς κατειλημμένο από κάποιον νεαρό που δεν έλεγε να φύγει για να παίξουν τα παιδιά και το παιχνίδι γεμάτο τσόφλια από σποράκια και κουτιά από αναψυκτικά.

Μητέρες αναγκάστηκαν να καθαρίσουν τα όργανα της παιδικής χαράς για να μπορέσουν τα παιδιά τους να τα χρησιμοποιήσουν, όπως μας καταγγέλλουν.

Επιπλέον χρειάστηκε μία από τις μητέρες να ζητήσει τη βοήθεια Αστυνομικών που ήταν παρόντες, λόγω της εορτής του Ναού, για να πειστεί ο νεαρός να αποχωρήσει  από την τσουλίθρα.

Στην ενημέρωσή της προς την εφημερίδα μας η συμπολίτισσά μας επισημαίνει τα σκουπίδια που υπήρχαν στον χώρο και γενικά στην συγκεκριμένη παιδική χαρά.

Υπενθυμίζουμε πως είναι η δεύτερη καταγγελία μητέρας σε διάστημα λίγων ημερών για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο αυτό του Άλσους.

Παρακάτω δημοσιεύουμε το σημείωμα που μας έστειλε, με σχετικές φωτογραφίες:

“Και τα προβλήματα στις παιδικές χαρές συνεχίζονται…. Οι μητέρες είναι πραγματικά απελπισμένες….. Ακόμη μια φορά η ίδια μητέρα με συναντάει προβλήματα….

Κ συνεχίζουμε. Για ακόμα ένα απόγευμα…στην παιδική χαρά. Άλλος ένας νεαρός έχει κάνει κατάληψη στις κούνιες. Κ η βρωμιά πάει κ έρχεται.

Ευχαριστώ τους αστυνομικούς που βοήθησαν σε αυτό κ κατάφεραν τα παιδιά να παίξουν γιατί δεν είχε σκοπό να φύγει ο νεαρός.

Ωραία, μόλις φτάσαμε στις κούνιες ήταν άλλη μια μαμά με δύο παιδάκια.

Μου είπε κατευθείαν μην πάει η μικρή εκεί γιατί κάποιος κάθεται στο τούνελ στις τσουλήθρες.

Πήγα λίγο κοντά να δω κ ήταν ένας νεαρός αλλά δεν μπορούσα να δω καλά τι κάνει.

Καθόταν αρκετή ώρα. Ξανά πήγα

Κάτι έφτιαχνε, κάτι πείραζε δεν μπορούσα να δω καλά.

Φυσικά μας είχε δει κ μας είχε ακούσει.

Λόγω του ότι αύριο γιορτάζει η Αγία Σοφία είχε πάρα πολύ κόσμο στο εκκλησάκι κ είχαν φέρει κ δύο αστυνομικούς.

Οπότε πήρα το θάρρος κ τους ζήτησα, αν και δεν ήταν αυτή η δουλειά τους εκείνη τη στιγμή, αν μπορούν να κάνουν κάτι διότι θα έπρεπε να φύγουμε εμείς.

Να ναι καλά τα παιδιά ευγενικότατα ήρθαν κ τα δυο, του μίλησαν κ αφού τελείωσαν μου έκαναν νόημα ότι όλα εντάξει θα φύγει.

Όντως μετά από δύο λεπτά έφυγε.

Όσο για το άλλο θέμα της βρωμιάς, τι να πω; Κουτάκια από κόκα κόλα, χαρτιά από σουβλάκια, καπάκια από μπύρες, τσόφλια από ηλιόσπορο σε Όοοοοολη την πλατεία κ.τ.λ. μαζί με μια άλλη κυρία όπου μαζέψαμε για να μπορούν λίγο να παίξουν τα παιδιά”.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!