Απόλυτα πετυχημένο διήμερο Μπάσκετ πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας

Ένα απόλυτα πετυχημένο διήμερο Μπάσκετ το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αγία Βαρβάρα με διοργανωτή τον Πολυνίκη ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Το Τουρνουά Προετοιμασίας, Pre Season Tournament 2018, πέρα από τον οικοδεσπότη Πολυνίκη φιλοξένησε την ομάδα Γ΄Εθνικής ΑΕΕ Παναγίτσας, τον ΑΟ Πεύκης από την Α΄ ΕΣΚΑ και τον Ίκαρο Καλλιθέας , ομάδα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου διεξήχθησαν οι ημιτελικοί αγώνες και από τα αποτελέσματα τους σχηματίστηκαν τα ζευγάρια του Μικρού και του Μεγάλου τελικού με τους αγώνες να διεξάγονται το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου.

Στον Μικρό τελικό ο Πολυνίκης κατάφερε μετά από πολύ καλή εμφάνιση να υποτάξει την ομάδα της Παναγίτσας, 71-62, και να κατακτήσει, τυπικά, την 3η θέση στην βαθμολογία.

Στον Μεγάλο τελικό η ομάδα της Πεύκης επικράτησε του Ίκαρου Καλλιθέας με σκορ 76-68 και κέρδισε το τρόπαιο της διοργάνωσης το οποίο ήταν χορηγία των καταστημάτων ZAKCRET SPORTS, εκ των χορηγών του Πολυνίκη.

 

Πριν την έναρξη του Μικρού Τελικού ο Πρόεδρος του Πολυνίκη και ο προπονητής της ομάδας κ. Στρατικόπουλος Ηλίας τίμησαν τον πολύπειρο προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Παπαδόπουλο Δημήτρη για την προσφορά του στην καλαθοσφαίριση.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν επίσης στον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης και στον MVP τελικού.

Στα πολύ θετικά σημεία της διοργάνωσης οποία διεξήχθη για πρώτη φορά στην Αγία Βαρβάρα καταγράφονται τα κολακευτικά σχόλια τόσο των ομάδων οι οποίες συμμετείχαν στο Τουρνουά όσο και των δημοσιογράφων οι οποίοι κάλυψαν τα τέσσερα παιχνίδια του διημέρου.

Άξια συγχαρητηρίων η Έφορος της ομάδας Χρύσα Γράψα, ο Παναγιώτης Ορφανίδης για την στατιστική κάλυψη των αγώνων και οι αθλήτριες Μαρία Σαμπρίνα και Νταιάνα Ντύρμιση για την βιντεοσκόπηση των αγώνων και την φωτογραφική κάλυψη τους.