Δήμος: Επιτρέπει πλέον οχήματα στο βουνό – Δεν έβαλε κάδο απορριμμάτων – Απαγορεύει την πρόσβαση στο “ΠΑΝΘΕΟΝ”

Ο Δήμος επιτέλους αποφάσισε να απομακρύνει την αλυσίδα και το απαγορευτικό σήμα από τον δρόμο που οδηγεί στο πάρκινγκ στο βουνό δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να το επισκέπτονται και να θαυμάζουν την υπέροχη θέα που υπάρχει από ψηλά.

Η τοποθέτηση της απαγορευτικής αλυσίδας ήταν ένα καταχρηστικό μέτρο που πάρθηκε από το Δήμο, ο οποίος παρερμήνευσε οδηγία της Περιφέρειας, στερώντας από συμπολίτες μας την πρόσβαση στο βουνό με τα οχήματά τους από τις αρχές του καλοκαιριού.

Βέβαια τώρα θα αναγκάζεται να το καθαρίζει συχνά αφού συνεχίζει να μη τοποθετεί μεγάλους κάδους απορριμμάτων στον χώρο, με αποτέλεσμα το μικρό καλαθάκι που υπάρχει εκεί να μην είναι αρκετό για τα απορρίμματα που παράγονται από τους επισκέπτες.

Επισκέπτες που θέλουν μεγάλο κάδο, σιδερένιο όπως έχουμε προτείνει δηλαδή άφλεκτο, για την εξυπηρέτηση τους και τη διατήρηση καθαρού του χώρου.

Ο μικρός κάδος γρήγορα γεμίζει και εκ των πραγμάτων τα απορρίμματα καταλήγουν είτε γύρω από αυτόν είτε στη βουνοπλαγιά.

Ελπίζουμε ο Δήμος να δει το πρόβλημα που ο ίδιος στην ουσία προκαλεί, συνεχίζοντας τη μη τοποθέτηση μεγάλου κάδου.

Πάντως ο Δήμος προχώρησε σε μία επιβεβλημένη κίνηση.

Τοποθέτησε αλυσίδα που απαγορεύει την πρόσβαση και κυκλοφορία οχημάτων στο σημείο που έπρεπε από μήνες να είχε τοποθετήσει.

Δηλαδή στο σημείο που ο δρόμος διακλαδώνεται και οδηγεί στο παλιό λεηλατημένο και εγκαταλελειμμένο παλαιό αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, προς αποφυγή επιπλέον ζημιών, μεταμόρφωσής του σε στέκι χρηστών απαγορευμένων ουσιών ή ακόμα και περιπτύξεων κάθε είδους, εκεί στον προαύλιο χώρο του.