Συνάντηση Παπακώστα – Καπλάνη, για θέματα Ασφάλειας της πόλης μας

Συνάντηση με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη (Δημόσιας Τάξης) συμπολίτισσά μας κ. Παπακώστα, προανήγγειλε πως θα έχει ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, τις επόμενες ημέρες, μέσω της τηλεοπτικής συνέντευξης που αναπαράγουμε, σε άλλο δημοσίευμά μας.

Απαντώντας σε ερώτημα του δημοσιογράφου κ. Λαιμού στο τηλεοπτικό κανάλι attica.tv, σχετικά με την εγκληματικότητα, ο κ. Δήμαρχος δικαιολόγησε την ύπαρξη εγκληματικότητας εν μέρει, στην κρίση που περνάει ο λαός.

Ενημέρωσε δε, πως ευελπιστεί στη συνάντηση που θα έχει με την κ. Παπακώστα, να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν στην πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

“Η κ. Παπακώστα έχει μεγαλώσει στην πόλη μας, ζει στην πόλη μας, γνωρίζει την πόλη μας. Είναι τιμή για μας  η υφυπουργός Δημόσιας Τάξης να είναι από την πόλη μας. Πιστεύουμε πως θα δώσει λύσεις όχι μόνο στα προβλήματα του Δήμου μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Είναι σημαντική η ύπαρξη δύο γυναικών σε αυτό το Υπουργείο και η υπουργός κ. Γεροβασίλη που έχω στο παρελθόν συναντήσει, είναι μια δυναμική γυναίκα…”, κατέληξε.