Λάμπρος Μίχος: “Δε σχολιάζω τη συνέντευξη Καπλάνη”… σχολιάζοντας τον Καπλάνη…

Το μεσημέρι του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, μεταδώσαμε  συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης σε τηλεοπτικό σταθμό, παίζοντας το βίντεο της, ζητώντας στη συνέχεια από τους πιθανότερους διεκδικητές του Δημαρχιακού Θώκου στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, να τη σχολιάσουν.

Απευθυνθήκαμε για το λόγο αυτό στους κ.κ. Λάμπρο Μίχο, Μιχάλη Γιάγκα και Θεόδωρο Βασιλάκο (εάν τελικά ο τελευταίος, κατέβει αυτόνομος και δε συνεργαστεί με τον κ. Μίχο), και τους ενημερώσαμε και προφορικά.

Η πρώτη αντίδραση προήλθε από τον π. Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λάμπρο Μίχο, ο οποίος με δήλωσή του στην εφημερίδα μας, αρνείται να το πράξει μέσω της εφημερίδας μας, προτείνοντας παράλληλα ο κ. Καπλάνης να οργανώσει μία δημόσια, ανοιχτή εκδήλωση.

Ο κ. Μίχος γράφει, όπως θα διαβάσετε στη δήλωσή του που δημοσιεύουμε στη συνέχεια, πως αρνείται να κάνει οποιονδήποτε σχολιασμό της συνέντευξης Καπλάνη, μέσω της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, αλλά τον κάνει και με το παραπάνω, κατά την ταπεινή, ηλεκτρονική μας, άποψη, μέσα από το κείμενο που μας έστειλε…

Η ΔΗΛΩΣΗ του κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ:

Aγαπητέ κ. Βαμβακόπουλε.

Διάβασα την εφημερίδα σας και σας προλαβαίνω.

Συγχωρήστε με, δεν θα μπω σε παράθυρο της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας για να σχολιάσω μία συνέντευξη του κ. Καπλάνη.

Σε εμένα δεν πρέπει να τίθενται τέτοια ερωτήματα διότι ο κ. Καπλάνης, παγίως, διαφημίζει το έργο μου, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομά μου.

Αυτή είναι η μόνιμη τακτική του: σφετερισμός των έργων, της προ της θητείας του δημιουργικής περιόδου και επιτήδεια απόκρυψη της δικής του, βλαπτικής για την πόλη, αβουλίας και απραξίας.

Επειδή, όμως, όπως γράφετε, θέλει να κοιτάζει τον κόσμο στα μάτια, ζητήστε του να οργανώσει μία δημόσια, ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία, παρόντος του, κοιτώντας κι εμένα στα μάτια, θα σχολιάσω και θα αποδείξω, πόσο κακό έκανε στην πόλη μας.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Καπλάνης και αρκετοί άλλοι, που θέλουν ή θα θελήσουν να φτιάξουν τα ρουχαλάκια τους από το μεγαλοπρεπές ένδυμα εκείνης της δημιουργικής περιόδου, να ξέρουν (όπως λέει ο λαός) ότι τα ρούχα πρέπει να τα φοράς, όχι να σε φοράνε.

Με εκτίμηση

Λάμπρος Μίχος