» Πρεντάκης: “Τι είναι η Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)”

Πρεντάκης: “Τι είναι η Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη)”

Με χθεσινό άρθρο μας παρουσιάσαμε περιληπτικά την Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η – Τάξη) που εφαρμόζετε στο Β΄Γυμνάσιο της πόλης μας, προς διευκόλυνση των μαθητών του, σε τρία μαθήματα αυτήν τη στιγμή (‘Αλγεβρα, Γεωμετρία, Αγγλικά).

Ζητήσαμε από τον π. Αντιδήμαρχο της πόλης μας, Καθηγητή Μαθηματικών στο παραπάνω Σχολείο, μιας και εκείνος την εφάρμοσε πρώτος στην πόλη μας, να μας εξηγήσει τι είναι αυτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα που είναι ένα πολυτιμότατο εργαλείο για μαθητές και Εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Πρεντάκης ανταποκρινόμενος στην έκκληση μας, μας απέστειλε σχετική εργασία του επί του προκειμένου η οποία ομολογουμένος είναι πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζει να την μελετήσουμε όλοι, ιδιαίτερα οι μαθητές της πόλης μας.

Η αναφορά του κ. Πρεντάκη έχει ως εξής:

κ. Βαμβακόπουλε,

Αρχικά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μας δίνετε τη δυνατότητα μέσω της εφημερίδας σας, να παρουσιάσουμε ένα ακόμα μέρος της δουλειάς που γίνεται στα σχολεία μας και ειδικότερα στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας.

Σας επισυνάπτω σχετικό άρθρο για την Ηλεκτρονική Σχολική Τάξη (η-τάξη).

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!