Ένα απλό τροχαίο, αιτία για μαχαιρώματα – Δύο στο Κρατικό Νικαίας

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, μετά από μαχαιριές που υποστηρίζετε ότι δέχτηκε ο πρώτος και δάγκωμα ο δεύτερος, όταν  οδηγός που προκάλεσε  τροχαίο, αρνήθηκε να περιμένει να εμφανιστεί η Αστυνομία, σύμφωνα με μαρτυρίες που συλλέξαμε από το πλήθος που συγκεντρώθηκε, αλλά είναι συγκεκχυμένες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, που δεν προέρχονται από επίσημη Αρχή ή πηγή όμως, ο υπαίτιος οδηγός, αναφέρετε πως  ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του κτυπημένου οχήματος να μη καλεστεί η Αστυνομία και να τα βρούνε οι Ασφαλιστικές Εταιρείες μεταξύ τους, επειδή δεν υπήρχαν θύματα, αφού επιπλέον και οι δύο γνωρίζονταν (είναι γείτονες) και δεν θα εξαφανιζόταν, όπως πληροφορηθήκαμε ότι ειπώθηκε σε διάλογο μεταξύ τους και πως η επιμονή όμως του παθόντος κατόχου του οχήματος, οδήγησε σε εκνευρισμό τον υπαίτιο οδηγό και τον έθεσε εκτός εαυτού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ:

Το μεσημέρι, του Σαββάτου 15 Σεπτεμβρίου, συμπολίτης μας έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και έπεσε σε παρκαρισμένο όχημα (κόκκινο) στην οδό Ανδρέου Δημητρίου.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ζήτησε από τον υπεύθυνο για το γεγονός οδηγό να περιμένει να έρθει η Αστυνομία για να καταγράψει το συμβάν, πράγμα που αρνήθηκε ο υπαίτιος, για τους λόγους που αναφέρουμε παραπάνω.

Δεν γνωρίζουμε τι ειπώθηκε μεταξύ τους και εάν αντάλλαξαν άλλες κουβέντες (διπλανή φωτό).

Μεταφέρουμε το συμβάν, με επιφύλαξη, όπως μας το διηγήθηκαν, από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και ο οδηγός που προκάλεσε το τρακάρισμα, εκτός ελέγχου και συνείδησης της κατάστασης, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν συμπολίτη μας δαγκώνοντας τον, να υποστηρίζετε πως στη συνέχεια επιτέθηκε με ξύλινη τάβλα κατά άλλης συμπολίτισσάς μας, τραυματίζοντάς την στο χέρι και τέλος να υποστηρίζετε ότι επιτέθηκε με μαχαίρι κτυπώντας τρεις φορές άλλον συμπολίτη μας, τραυματίζοντας τον ευτυχώς ελαφρά. Οι τραυματίες αποχώρησαν από το Νοσοκομείο αργότερα, αφού η κατάσταση τους δεν ενέπνεε ανησυχία.

Με καθυστέρηση αρκετής ώρας,  έφτασε η πρώτη μόναδα της Αστυνομίας που καλέστηκε, ενώ πολύ αργότερα έφθασαν επί τόπου μοτοσυκλετιστές της ΕΛ.ΑΣ και πάνοπλη ομάδα με δύο τζιπ από το ΜΕΝΙΔΙ μετά ένα ημίωρο στο σημείο, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και ένα τρίτο.

Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας ομόφωνα αποφάσιζε πως δεν έπρεπε η Διεύθυνση της Ασφάλειας να φύγει από το Αιγάλεω και να πάει στη Φυλή, κάποιοι σφύριζαν αδιάφορα.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την καθυστέρηση παρέμβασης έλεγαν στους κατοίκους πως αδυνατούν να παρέμβουν πιο γρήγορα, επειδή υπάρχει μόνο ένα περιπολικό για Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα έως Σκαραμαγκά.

Η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τον φερόμενο ως δράστη, χτενίζοντας με περιπολικά τους δρόμους της πόλης μας, οποίος μετά τις επιθέσεις εξαφανίστηκε, ενώ έκρυθμη είναι η κατάσταση στην περιοχή.

Οι κάτοικοι της περιοχής στρέφονται κατά Δήμου, Κυβέρνησης και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας και την ανασφάλεια που αισθάνονται οι πολίτες του Δήμου της Αγίας Βαρβάρας.

Σημειώνουμε πως ο φερόμενος ως δράστης, είναι κάτοικος της περιοχής και γνωστός στη γειτονιά.

Τα οχήματα απομακρύνθηκαν μετά τις 5 το απόγευμα από το σημείο του συμβάντος με γερανοφόρα οχήματα.