» Βασιλάκος: “Η παράταξη θα αποφασίσει, εάν συνεργαστούμε ή θα κατέβουμε αυτόνομοι στις Εκλογές”

Βασιλάκος: “Η παράταξη θα αποφασίσει, εάν συνεργαστούμε ή θα κατέβουμε αυτόνομοι στις Εκλογές”

“Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα συγκαλέσω Δημοτική Παράταξη και εκεί θα αποφασίσουμε από κοινού, εάν συνεργαστούμε με κάποια άλλη παράταξη ή θα κατέβουμε αυτόνομοι στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές”.

Αυτήν τη λιτή αλλά ουσιαστική δήλωση έκανε στην εφημερίδα μας, ο Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο μας “Αγία Βαρβάρα – Όλοι μια Γειτονιά”, κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, απαντώντας στο ερώτημα μας σχετικά εάν θα συνεργαστεί με τον κ. Λάμπρο Μίχο.

Σημειώνουμε πως το τελευταίο μεγάλο διάστημα ο κ. Θεόδωρος Βασιλάκος, με τους Δημοτικούς Συμβούλους της πόλης μας κ.κ. Αλεξάνδρα Φέγγη και Δημήτρη Σωτηρόπουλο, με μεθοδευμένες κινήσεις, καταγγελίες και κοινή γραμμή αντιπολίτευσης κατά  της Δημοτικής Αρχής, είχαν αφήσει να εννοηθεί πως πρόκειται για ομάδα προπομπό της επαναδραστηριοποίησης του κ. Λάμπρου Μίχου, στο θέμα της διεκδίκησης της Δημαρχίας.

Ο κ. Βασιλάκος όμως με τη Λακωνική του δήλωση, δίνει νέα διάσταση στην πολιτική πραγματικότητα στην πόλη μας και στις εξελίξεις που έρχονται…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!