Συμπολίτισσά μας: “Από πού να αρχίσω δεν ξέρω…”

Η αναγνώστρια μας κ. Μαίρη Σαμαρτζή, μας κοινοποίησε ανάρτηση στο διαδίκτυο,  συμπολίτισσά μας, που αφορά τις εντυπώσεις της σε βόλτα που έκανε με το παιδί της στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, με κατεύθυνση την παιδική χαρά που βρίσκεται κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας.

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση που μας κοινοποιήθηκε προς τούτο, με την ελπίδα πως κάποιος θα ασχοληθεί με την ασφάλεια, την υγιεινή και την προστασία των πολιτών που επισκέπτονται το Άλσος, πριν αυτό καταντήσει σαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής…

Επίσης δημοσιεύουμε και δύο σχετικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τον “περίπατο” της συμπολίτισσάς μας.

Περιγράφει λοιπόν η συμπολίτισσά μας:

“Από πού να αρχίσω δεν ξέρω…

Πηγαίνοντας το παιδί στην πλατεία, στο μπροστά μέρος του πάρκου 15 χρόνα έχουν κάνει “κατάληψη” μπροστά στις κούνιες βρίζοντας χυδαία το ένα το άλλο.

Περπατάμε να πάμε στις άλλες κούνιες από την άλλη μεριά του πάρκου, ένας κύριος με ελεύθερο το σκυλάκι του το αφήνει να τα κάνει όπου να ναι.

Φτάνουμε στο πάρκο κ ακριβώς απ’ έξω κάθεται ένας τύπος κ παίρνει την δόση του.

Μπαίνουμε μες το πάρκο κ είναι δυο τύποι πάνω στις τσουλήθρες κρατώντας μπουκάλια κρασιά. Αμέσως μετά πήγαν λίγο πιο πέρα κ έφτιαξαν το κοκτέιλ τους που δεν ξέρω τι ακριβώς ήταν. (κάπνιζαν από ένα μπουκάλι πλαστικό κ.τ.λ)

Έξω από το πάρκο, μια ηλικιωμένη κυρία με ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι το αφήνει ελεύθερο κ έρχεται κ κάνει την ανάγκη του ακριβώς έξω από τις κούνιες

Οκ, εντάξει…δεν ήξερα που έπρεπε να έχω τα μάτια μου”.