Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, συνεδριάζει

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 13η ΤΑΚΤΙΚΗ δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 19η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

1. 4η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου 2018.
2. Τροποποίηση της υπ αριθμ 34/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης επικαιροποιημένης μελέτης και τρόπου δημοπράτησης του έργου: «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ– Β’ ΦΑΣΗ » .
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου: «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΩΝ Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ», και εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή της.
4. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου: «Ανάπλαση παιδικών χαρών στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας» και εξουσιοδότηση του δημάρχου για την υπογραφή της.
5. Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή νέων πεζόδρομων και συντήρηση υπαρχόντων Δήμου Αγίας Βαρβάρας».          6. Έγκριση της μελέτης «ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΟΔΟΥ ΣΑΡΑΦΗ».
7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Επισκευή & στεγανοποίηση τμήματος δώματος 1ου Λυκείου» .
8. Λήψη απόφασης για την ηχητική κάλυψη των παρελάσεων- δοξολογιών για τις εθνικές επετείους (28η Οκτωβρίου 2018, 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου 2019) και την κάλυψη των εξόδων διοργάνωσής τους.
9. Αποδοχή ποσού & Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους (σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 43897/2018 απόφαση του Υπ. Εσωτερικών (καθαρό ποσό 50.104,73 € – Γ’ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2018).
10. Έγκριση πρωτόκολλων παραλαβής της Επιτροπής παραλαβής υπηρεσιών που εξοφλήθηκαν μέσω πάγιας προκαταβολής.
11. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής των επιτροπών παραλαβής προμηθειών και υπηρεσιών.
12. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018.
13. Έγκριση εξόδων μετακίνησης και διαμονής δημοτικού υπαλλήλου στο πρώτο θεματικό συνέδριο των ΚΕΠ Υγείας με τίτλο «Ο ρόλος των Κέντρων Πρόληψης Υγείας στους Δήμους.