Η διαρροή νερού συνεχίζεται – Παρέμβαση Γιάγκα στην ΕΥΔΑΠ – Αύριο θα έρθει η Εταιρεία του απάντησαν

 

Αναρτήσαμε αργά το βράδυ της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου επιστολή που λάβαμε από συμπολίτισσά μας και αφορούσε τη διαρροή νερού που υπάρχει στην Ανδρέου Δημητρίου, από σωλήνα της ΕΥΔΑΠ, δύο εβδομάδες τώρα.

 Παρ΄ότι η Εταιρεία Υδάτων έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν έχει ανταποκριθεί για την αποκατάσταση της βλάβης.

Τα νερά τρέχουν συνεχώς και η αγανάκτηση έχει ξεχειλίσει τους γύρω κατοίκους.

Σήμερα το πρωί ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάγκας επισκέφτηκε το σημείο και συζήτησε με κατοίκους της γειτονιάς όπου υπάρχει η διαρροή.

Μετά την ενημέρωση που είχε επικοινώνησε με την ΕΥΔΑΠ και έστειλε και την παρακάτω ηλεκτρονική επιστολή στην εταιρεία, ζητώντας να ανταποκριθεί στην υποχρέωση που έχει για επισκευή της ζημιάς, άμεσα.

Η επιστολή του κ. Γιάγκα προς την ΕΥΔΑΠ, έχει ως εξής:

Σας εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου γιατί, επί τουλάχιστον 10 ημέρες, δεν έχετε φροντίσει για την αποκατάσταση διαρροής νερού στο δίκτυό σας.

Από 1η Σεπτεμβρίου με Αρ. Κλήσης 2485248 έχετε ενημερωθεί για διαρροή νερού στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 20 στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Παρακαλώ για την άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της βλάβης.

Μιχάλης Γιάγκας.
Δημοτικός Σύμβουλος

Η συμπολίτισσά μας, σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα μας, ευχαριστεί την “Π” και τον κ. Γιάγκα, για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που έδειξαν για το πρόβλημά της.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΓΙΑΓΚΑ

Λίγα λεπτά από την αποστολή της επιστολής Γιάγκα στην ΕΥΔΑΠ, η Εταιρεία του έστειλε απάντηση, ενημερώνοντάς τον, πως αύριο Πέμπτη θα έρθει συνεργείο της για την επισκευή της βλάβης, εκτός απροόπτου

From: ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ <1022@eydap.gr>
Date: Τετ, 12 Σεπ 2018, 11:45
Subject: RE:
To: Μιχάλης Γιάγκας <mixgiagkas@gmail.com>

Καλημέρα σας.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχα με την τεχνική υπηρεσία της Ε.ΥΔ.Α.Π, μετά την αποστολή  του ηλεκτρονικού σας μηνύματος, με ενημέρωσαν ότι η επισκευή της βλάβης έχει προγραμματισθεί για αύριο, εκτός απροόπτου.