Εκκλησία και μετά πολιτική συζήτηση στελεχών της Τ.Ο. της Ν.Δ με Γεράσιμο Γιακουμάτο

Το Σάββατο (8/9) η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας παρευρέθηκε στην γιορτή του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσας.

Την ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Βαρβαρας εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μ. Ζερβάκη, ο γραμματέας Γιάννης Πουλάκης, η Υπεύθυνη στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας Κοσμά Παρθένα, ο Υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης Καρατζάς Στράτος και o Υπεύθυνος γραφείου – τοπικής οργάνωσης (γενικών καθηκόντων): Κώστας Χρήστου.

Μετά το τέλος του εκκλησιασμού βρεθήκαμε και συζητήσαμε όλοι μαζί για θέματα επικαιρότητας και πολιτικής, μαζί με τον βουλευτή και πρώην υπουργό κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο, γέννημα θρέμμα της περιοχής. Δοθείσης της ευκαιρίας αναφέρθηκε στα προβλήματα της δυτικής Αθήνας, ενώ περαστικοί περίμεναν να τον χαιρετήσουν δείχνοντας την αγάπη προς το πρόσωπο του.

Ο πρώην υπουργός άκουσε με ενδιαφέρον τα προβλήματα της περιοχής, στην συνέχεια αναφέρθηκε στο σπάσιμο της περιφέρειας της Β΄ Αθηνών και τον στόχο της Νέας Δημοκρατίας για αύξηση των ποσοστών της σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή της Αττικής, προκειμένου να τους παράσχει τα καλύτερα οφέλη προκειμένου να ανθίσει η οικονομία της περιοχής της δυτικής Αθήνας.

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Βαρβαρας