Με φόντο το αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ΜΙΧΟΣ: “Ξεκινάμε όλοι μαζί!”

 

Μέσα από διάλογό του στην ιστοσελίδα “ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ”, με συμπολίτισσά μας, π. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λάμπρος Μίχος, δεν αφήνει κανένα πλέον περιθώριο παρερμηνείας των επιδιώξεων του, να διεκδικήσει το Δημαρχιακό Θώκο, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Σε θέμα της ιστοσελίδας που αφορούσε το παλιό Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” ο κ. Μίχος δίνει το σύνθημα “ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”, απαντώντας σε σχόλιο της.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Μίχο και τον ρωτήσαμε εάν η απάντησή του στη συμπολίτισσά μας, είναι ουσιαστικά και η ανακοίνωση της απόφασής του να είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης μας.

Ο κ. Μίχος δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο, απλά μας απάντησε πως κάθε πράγμα ανακοινώνετε τη στιγμή που πρέπει…

Πάντως δεν είναι τυχαίο το θέμα που ο κ. Μίχος επέλεξε να κάνει αυτή τη δήλωση, αφού το Αναψυκτήριο θα είναι από τα κεντρικά σημεία αναφοράς στην προεκλογική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε πως η Αντιπολίτευση στο Δήμο εδώ και μήνες ζητάει από τη Δημοτική Αρχή στοιχεία που έχουν να κάνουν με το Αναψυκτήριο (πρόστιμα, χρέη, οφειλόμενα ενοίκια, διεκδικήσεις χρημάτων, εξοπλισμός, λεηλασίες στο χώρο κ.ά. θέματα) αλλά ο κ. Καπλάνης δεν την έχει ενημερώσει, απαντώντας πως συγκεντρώνει τα στοιχεία και θα τους τα δώσει, μόλις γίνει αυτό κατορθωτό.

Επιπλέον έχει δηλώσει πως έχουν απολεσθεί έγγραφα και στοιχεία που αφορούν το Αναψυκτήριο και αυτό δυσκολεύει την προσπάθεια συλλογής των απαιτούμενων εγγράφων για να απαντήσει σύντομα…

Τέλος υπενθυμίζουμε την ανοικτή πρόσκληση – πρόκληση του κ. Μίχου προς το Δήμαρχο κ. Καπλάνη για ανοικτό διάλογο επί του θεματος του Αναψυκτηρίου.

Είναι βέβαιο πως βρισκόμαστε μπροστά σε εξελίξεις και γεγονότα…

Παρακάτω αναδημοσιευουμε από την ιστοσελίδα “ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ”, την οποία διαχειρίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος τα σχόλια και το διάλογο που προαναφέραμε: