» Καπλάνης: “Συνεχίζεται η δημοπράτηση νέων έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας”

Καπλάνης: “Συνεχίζεται η δημοπράτηση νέων έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας”

Με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του, ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Καπλάνης, αναφέρεται στη δημοπράτηση του έργου που αφορά την κατασκευή αθλητικών έργων στην οδό Π. Π. Γερμανού.

Επίσης με την ίδια ανάρτησή του, ενημερώνει πως σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο, για την ολοκλήρωση των έργων στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Η ενημέρωση από τον κ. Καπλάνη έχει ως εξής:

Συνεχίζεται η δημοπράτηση νέων έργων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των τεχνικών έργων του Δήμου, ολοκληρώνεται η δημοπράτηση στις 15 Σεπτεμβρίου, για το έργο «Κατασκευή υπαίθριων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώροι πρασίνου στα Ο.Τ. 668-669 του Δήμου Αγίας Βαρβάρας» (απέναντι από το Δημοτικό Αναψυκτήριο «Λίθος»).

Με το έργο αυτό το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής, θα γίνουν διαμορφώσεις χώρων πρασίνου, αναψυχής και άθλησης στους δύο κοινόχρηστους χώρους επί της Π. Π. Γερμανού. Σκοπός του έργου είναι η οπτική και λειτουργική ενοποίηση αυτών, με ταυτόχρονη αναβάθμιση της κυκλοφορίας των πεζών στην περιοχή, δημιουργώντας φιλικό, ευχάριστο και λειτουργικό τοπικό περιβάλλον.

Επίσης έχει δημοπρατηθεί το έργο «Εργασίες επισκευής αποδυτηρίων και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου γηπέδου Εθνικού Σταδίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας» ( Ριμινίτικα ).

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαγωνισμού και άμεσα πρόκειται να υπογραφεί η Σύμβαση με τον Ανάδοχο. Το έργο υλοποιείται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και αφορά εργασίες ανακατασκευής των υφιστάμενων αποδυτηρίων, εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, επισκευή των κιγκλιδωμάτων και διαμόρφωση της πρόσβασης εισόδου προς τα υφιστάμενα αποδυτήρια του Σταδίου.

Δίνετε έτσι αίσιο τέλος σε έναν μακροχρόνιο αγώνα της δημοτικής αρχής, των αθλητικών μας ομάδων και των κατοίκων της πόλης μας για την αναβαθμισμένη επαναλειτουργία του μοναδικού γηπέδου της πόλης μας.

Γ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!