» Επανήρχισαν τα έργα κατασκευής αγωγού στην οδό Κύπρου

Επανήρχισαν τα έργα κατασκευής αγωγού στην οδό Κύπρου

Μετά από ένα δύσκολο διήμερο για κατοίκους αλλά και τους εργαζόμενους στην κατασκευαστική εταιρεία που εργάζονται για την κατασκευή αγωγού ακαθάρτων στην οδό Κύπρου, οι εργασίες επανήλθαν  την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στους κανονικούς ρυθμούς τους.

Γράφαμε πως τις δύο προηγούμενες ημέρες το χαντάκι που σκάβεται για να περάσει ο νέος αγωγός, γέμισε με λήμματα, ενώ προκλήθηκε ζημιά σε παροχές δύο κατοικιών που έμειναν χωρίς νερό.

Με φιλότιμες προσπάθειες οι εργαζόμενοι στο έργο, άντλησαν τα λήμματα από το χαντάκι με βυτιοφόρο και αντλίες από δύο φρεάτια, δουλέυοντας έως αργά το απόγευμα, ενώ  αποκαταστάθηκε η ζημιά στην παροχή νερού στα δύο ακίνητα.

Οι κάτοικοι που επί χρόνια υπέφεραν από τη δυσοσμία και την κακή λειτουργία του παλαιού αγωγού, δε δυσανασχετούν αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που γίνονται από τους εργαζόμενους για την ελαχιστοποίηση διαφόρων προβλημάτων που είναι φυσικό να συμβαίνουν σε τέτοιο έργο και υπομονετικά περιμένουν την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το έργο σήμερα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κύπρου και Λακωνίας και θα ολοκληρωθούν στην Ελ. Βενιζέλου.

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!