» Για μια ακόμη χρονιά τα ZAKCRET STORES και SNEAKER CAGE στηρίζουν τον Πολυνίκη

Για μια ακόμη χρονιά τα ZAKCRET STORES και SNEAKER CAGE στηρίζουν τον Πολυνίκη

Για μια ακόμη χρονιά τα ZAKCRET STORES και SNEAKER CAGE στηρίζουν τον Πολυνίκη, τους αθλητές αλλά πάνω από όλα τις οικογένειες τους.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ειδών Sports, Αθλητικής ένδυσης αλλά και ρουχισμού για όλη την οικογένεια προσφέρει στα μέλη της οικογένειας του Πολυνίκη προνομιακή έκπτωση 15% σε κάθε αγορά, επιπλέον έκπτωση για τους αθλητές μας σε αθλητικά παπούτσια και ρούχα και μέσα από την συλλογή πόντων από τις αγορές τα προνόμια δεν σταματούν ποτέ!

Είμαστε υπερήφανοι που μια δυνατή συνεργασία του Συλλόγου μας, με την μεγαλύτερη Εταιρεία ειδών ένδυσης και άθλησης συνεχίζεται για 5η χρονιά!

Η οικογένειες των αθλητών μας, μικρών και μεγάλων, έχουν για άλλη μια χρονιά την δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά τα έξοδα ένδυσης επιλέγοντας μέσα από χιλιάδες προϊόντα των κορυφαίων Brand Names!

Πληροφορίες για την μεγάλη αυτή συνεργασία και πως μπορείτε να κάνετε δικές σας τις μοναδικές παροχές της στα τηλέφωνα 2105698865 και 6907798511.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!