Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ στο Δήμο – Συνάντηση με Καπλάνη και Ντάβιο

Σε μια όμορφη και λιτή συνάντηση ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Θεμιστοκλής Ντάβιος υποδέχθηκαν και συνεχάρησαν τον προπονητή και αντιπροσωπεία παικτών του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας για την αγωνιστική επιτυχία της περιόδου 2017-18 και την Άνοδο της ομάδας στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Εκ μέρους της Διοίκησης του συλλόγου παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο κ. Γιώργος Γράψας και η κ. Χρύσα Γράψα.

Στην διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος της πόλης μας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία του Συλλόγου και την πολύ σημαντική, όπως την χαρακτήρισε, επιτυχία της συμμετοχής του Πολυνίκη στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία η οποία συμμετοχή προβάλλει τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας και φυσικά αναδεικνύει την ανάπτυξη του μπάσκετ στην πόλη μας.

Εκ μέρους του συλλόγου ο αρχηγός της ομάδας Σταμάτης Χιώτης παρέδωσε στον κ. Καπλάνη αναμνηστικό μπλουζάκι με τις υπογραφές όλων των παικτών της Ανδρικής ομάδας.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε και η επίσημη παρουσίαση της αφίσας του πολύ σημαντικού τουρνουά καλαθοσφαίρισης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Βαρβάρα στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή ιστορικών ομάδων μεγάλων κατηγοριών.

Α.Γ.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ