Πτώση κομματιών τσιμέντου από τη Δεξαμενή, στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”

Κομμάτια τσιμέντου από τη δεξαμενή στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” πέφτουν από ψηλά και εάν κάποιος φάει κάποιο από αυτά στο κεφάλι ή σε άλλο σημείο του σώματός του, ο τραυματισμός του θα είναι σοβαρός.

Τα κομμάτια είναι έως μέτρια σε μέγεθος, αλλά με την ταχύτητα που αναπτύσσουν πέφτοντας από ψηλά, το βάρος τους πολλαπλασιάζεται.

Το φαινόμενο δεν φαίνεται να είναι συχνό, αλλά όταν συμβαίνει είναι επικίνδυνο.

Σε ορισμένα σημεία της η δεξαμενή από την πολυκαιρία, έχει ρωγμές, ιδιαίτερα στα κεφαλόσκαλά της και χρειάζεται κάποιος ειδικός να τις δει και εάν χρειαστεί να επισκευαστούν είτε με καλό καθαρισμό τους και τσιμεντάρισμά τους ή με όποιο τρόπο η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, σαν αντικειμενικά ειδική και γνώστης του αντικειμένου, αποφασίσει.

Πάντως κάτι πρέπει να γίνει, αφού εκτός από τα παιδιά που παίζουν στο σημείο εκείνο, από την επόμενη εβδομάδα καθημερινά εκατοντάδες μαθητές θα διέρχονται προς και από τα Σχολεία που λειτουργούν λίγα μέτρα από τη δεξαμενή.

Φωτογραφίες από τη βάση της Δεξαμενής μας έστειλε μητέρα που με το παιδί της επισκέφτηκε το Άλσος το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Σεπτεμβρίου, μαζί με τους φόβους της για το συμβάν.

Επίσης φωτογραφίες τραβήξαμε και εμείς πηγαίνοντας επιτόπου να επιβεβαιώσουμε το γεγονός.