Συνεχίζει αναίτια, την απαγόρευση συμπολιτών μας στο βουνό ο Δήμος

 

Ο Δήμος αυθαίρετα έχει αποκλείσει την άνοδο στο βουνό των τροχοφόρων τοποθετώντας αλυσίδα με σήμα του ΚΟΚ.

Η Περιφέρεια με οδηγία της προς τους Δήμους, ζητάει να υπάρχει αποκλεισμός και απαγόρευση πρόσβασης  στο βουνό, μόνο κατά τις ημέρες που υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Ο Δήμος ηθελημένα παρερμήνευσε την οδηγία της Περιφέρειας και έχει απαγορεύσει τη διέλευση οχημάτων εδώ και εβδομάδες, ανεξάρτητα των καιρικών συνθηκών, τιμωρώντας στην ουσία τους συμπολίτες μας που θέλουν να ανέβουν στο βουνό  για λίγη δροσιά και να απολαύσουν την απαράμιλλης ομορφιάς θέα.

Κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί να ανέβουν με τα οχήματα τους όσοι επιθυμούν βόλτα στο βουνό.

Ας τα αφήσουν στην οδό Δεληγιάννη και ας ανέβουν με τα πόδια στην αλάνα που υπάρχει εκεί και είναι διαμορφωμένη σε πάρκινγκ.

Την απάντηση μπορεί να πάρει από οδηγούς που δεν έχουν χώρο φωτισμένο να αφήσουν τα οχήματά τους και να πληρώσει τις ζημιές που προκαλούν σε αυτά διάφοροι τύποι.

Πάντως όπως διακρίνεται σε φωτογραφία που τραβήχτηκε σήμερα, η πινακίδα έχει φύγει από τη θέση της και το βράδυ η αλυσίδα από μόνη της δεν είναι ορατή, αφού ο Δημοτικός Φωτισμός στο συγκεκριμένο σημείο είναι ανύπαρκτος, με κίνδυνο κάποιο αυτοκίνητο να πέσει επάνω της με απρόβλεπτα αποτελέσματα και ζημιές.