Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Πολυνίκη

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του Πολυνίκη ενόψει των υποχρεώσεων του συλλόγου στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Η ομάδα της πόλης μας συμμετέχει στην μεγαλύτερη κατηγορία Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ στον 5ο μόλις χρόνο συμμετοχής της σε επίσημο Πρωτάθλημα.

Μετά το χαλαρό ξεκίνημα της 1ης ημέρας ακολούθησε πρωινό τρέξιμο στον στίβο και προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο.

Παρά τις ψηλές θερμοκρασίες οι ρυθμοί προπόνησης και η ένταση ανεβαίνουν συνεχώς για να αποκτηθεί η μέγιστη φυσική κατάσταση, στοιχείο που χαρακτήριζε μεταξύ άλλων την ομάδα.

Ο προπονητής του Πολυνίκη κ. Ηλίας Στρατικόπουλος και ο βοηθός του κ. Θοδωρής Πολίτης συνεχίζουν να βασίζονται σε νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, ακολουθώντας το πλάνο το οποίο έχει εκπονηθεί από την αρχή λειτουργίας του Πολυνίκη.

Το εγχείρημα του Πολυνίκη να στηριχθεί στον μέγιστο βαθμό σε νεαρούς ταλαντούχους αθλητές αποδεικνύεται απόλυτα πετυχημένο μιας και μέσα από αυτό ο σύλλογος πέτυχε να ανέβει 4 κατηγορίες σε 5 χρόνια!

Αξίζει να τονισθεί ότι μέσος όρος ηλικίας των παικτών του Πολυνίκη είναι τα 20 χρόνια και η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή των τοπικών κατηγοριών.