Τα παρτέρια παραμένουν πλημμυρισμένα στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αρκετή αρθρογραφία και σχετική δραστηριότητα από τους υπεύθυνους, στη λήψη προληπτικών μέτρων κατά του ιού του Δυτικού Νείλου, στο Δήμο μας.

Καθαρίστηκαν οι Δημοτικές τουαλέτες στο ‘Αλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, μοιράζεται ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της πόλης μας, βγήκαν ανακοινώσεις, αλλά τα παρτέρια στο Άλσος είναι πλημμυρισμένα, εδώ και εβδομάδες.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, υπάρχουν υπερβολές, υστεροβουλίες, αναλήθειες και φυσικά ανευθυνότητα, ηθελημένη και από αμέλεια.

Υπάρχει όμως και η εξόφθαλμη προπαγάνδα που στο τέλος γυρίζει μπούμερανγκ σε όσους την χρησιμοποιούν.

Διαβάσαμε εχθές σε σχόλιο, που προσπάθησε να υποστηρίξει ένα πρόσφατο ατυχές δημοσίευμα, γραμμένο από εκείνον που δεν θέλει να γίνει “Χαλίφης στη Θέση του Χαλίφη”, διάφορα φληναφήματα.

Παρέλειψε όμως να μας εξηγήσει, πως στέκει η παρακάτω παράγραφος να δένει με την φωτογραφία, που υπήρχαν στο ατυχές δημοσίευμα:

“…ο Δήμαρχος της πόλης Γιωργός Καπλάνης με την πρώτη καταγγελία για λιμνάζοντα νερά στις τουαλέτες του Πάρκου Μητέρα λειτούργησε καταλυτικά.

Άμεσα έστειλε συνεργείο για να τις καθαρίσει.

ΠΡΙΝ

Γιατί κάνουμε την αναφορά;

Διότι η παραπάνω φωτογραφία η οποία χρησιμοποιήθηκε  στο εν λόγω άρθρο πριν λίγες ημέρες, πρωτοδημοσιεύτηκε στην “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” στις 13 Μαρτίου, ενώ είχαν προηγηθεί κι άλλα δημοσιεύματα και οι τουαλέτες καθαρίστηκαν στις 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!!!

Άρα η πρώτη καταγγελία άργησε πολύ να θέσει εν γρηγόρση τη Δημοτική Αρχή…

Την επόμενη φορά που κάποιος θελήσει να υποστηρίξει – στηρίξει κάποιον φορέα ή άτομο να προσέχει τις λεπτομέρειες…

Διότι θα αναγκαστούμε να παραδεχτούμε πως θα έχει δίκαιο όταν υποστηρίζει πως “ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ”, λόγω έλλειψης προσόντων o ΙΣΝΟΓΚΟΥΝΤ (ΗIS NO GOOD)…

ΤΑ ΠΑΡΤΕΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΑ

Με την ευκαιρία υπογραμμίζουμε πως τα παρτέρια στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” παραμένουν πλημμυρισμένα και έχουν μεταμορφωθεί σε έλη και αυτό είναι το ζητούμενο, ιδιαίτερα αυτή την εποχή…