Ο Δήμος οικειοποιείται έργα άλλων χωρίς να κάνει καμία αναφορά σε αυτούς, υποστηρίζουν φορείς και γνώστες…

Το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης αναρτά στην ιστοσελίδα του φωτογραφίες από επί τόπου παρουσία του σε Σχολεία της πόλης μας που γίνονται εργασίες συντήρησης και επισκευής τους, ώστε να είναι έτοιμα με την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς να υποδεχτούν τους μαθητές σε υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον.

Εργασίες που είχαν αρκετό διάστημα να πραγματοποιηθούν σε τέτοια έκταση, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε.

Υπάρχουν όμως παράπονα από φορείς για εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί από άλλους, με έξοδα άλλων, αλλά εμφανίζονται ότι εκτελούνται από το Δήμο.

Εκτός της περίπτωσης του Β΄Δημοτικού Σχολείου με τη φωτογραφία του προαυλίου που  δεν βάφτηκε από το Δήμο, αλλά εμφανίζεται σαν έργο του Δήμου, επικοινώνησαν με την εφημερίδα μας από το Β΄ Γυμνάσιο, υποστηρίζοντας πως οι διάδρομοι και άλλα σημεία του Σχολείου βάφτηκαν με χρώματα που αγοράστηκαν ρεφενέ από τους καθηγητές του  Β΄ Γυμνασίου και με χρήματα της Σχολικής Επιτροπής τα οποία είναι αποκλειστικά και μόνο για τα λειτουργικά έξοδα του Σχολείου και για καμία άλλη δαπάνη και ΔΕΝ γίνεται καμία αναφορά στην προσφορά τους.

Τα σχολεία πλέον ανήκουν στους Δήμους και εκείνοι είναι υπεύθυνοι για την φροντίδα τους και όχι Καθηγητές, Γονείς και άλλοι Φορείς, μας υπογράμμισαν.