» Ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να έκαναν λάθος… Ελπίζουμε να μη παραπλανηθήκαμε.

Ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να έκαναν λάθος… Ελπίζουμε να μη παραπλανηθήκαμε.

 

Γράφαμε εχθές πως αισθανόμασταν ικανοποίηση που ο Δήμος ασχολήθηκε και με έργα αναβάθμισε το γηπεδάκι που υπάρχει στην πλατεία “Νέας Γενιάς”, επισκευάζοντας το δάπεδό του και τοποθετώντας ειδικό υλικό σε αυτό.

Γράψαμε το αυτονόητο.

Δηλαδή υποθέσαμε πως στο γηπεδάκι που τοποθετήθηκαν και γκολ ποστ για χαντ μπολ, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες στο δάπεδο του που προφυλάσσει όσους παίζουν από τραυματισμούς, αφού αυτό το υλικό είναι ελαστικό και οι αθλητές όταν πέφτουν στο διάστημα τους παιχνιδιού δεν τραυματίζονται.

Υποθέσαμε λάθος φαίνεται!!!

Κάτοικοι της περιοχής μας περιέγραψαν πως ο Δήμος δεν τοποθέτησε ειδικό υλικό. Απλά το έβαψε με τσιμεντόχρωμα.

Μάλιστα μας είπαν πως το συνεργείο έκανε τούμπα τα δεκάλιτρα ή εικοσάλιτρα πλαστικά δοχεία με το χρώμα και με σκούπες πασάλειψε το τσιμεντένιο δάπεδο.

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε αυτήν τη στιγμή και να διαπιστώσουμε προσωπικά εάν όντως απλά έγιναν πασαλείμματα ή εάν καλύφθηκε με το ειδικό υλικό.

Εάν όμως απλά βάφτηκε, όπως μας περιέγραψαν οι συμπολίτες, τότε το γηπεδάκι είναι ακατάλληλο για άθληση και σε λίγο καιρό θα ξεβάψει κι όλας.

Ελπίζουμε οι συμπολίτες μας να έκαναν λάθος.

Ελπίζουμε να μη παραπλανηθήκαμε.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!