Λεωτσάκος προς Γιάγκα: “Δεν επιτρέπεται μικρόψυχη αντιμετώπιση και αντιπολιτευτική εκμετάλλευση”

Σφοδρή απάντηση σε τελευταίες αναρτήσεις και κείμενα του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάγκα που αφορούν τα δωρεάν κοινωνικά μπάνια του Δήμου, το Κοινωνικό Φαρμακείο και τα δρομολόγια της συγκοινωνίας, δίνει με επιστολή που μας έστειλε πριν λίγη ώρα ο Αντιδήμαρχος της πόλης μας κ. Αντρέας Λεωτσάκος.

Τη δημοσιεύουμε ως έχει:

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΚΛΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε ανακοίνωση του κ. Γιάγκα που αντί να επιβραβεύει το Δήμο για τις κοινωνικές πρωτοβουλίες που λαμβάνει, ούτε λίγο ούτε πολύ έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί και να τον συκοφαντεί.

Προς επίτευξη του σκοπού του μάλιστα, κάνει διάφορους αριθμητικούς υπολογισμούς χρησιμοποιώντας τους ως τέχνασμα παραπληροφόρησης .

Συγκεκριμένα στους υπολογισμούς του δεν αναφέρει για τους συμμετέχοντες συμπολίτες μας στα θαλάσσια μπάνια, ότι καθημερινά ελάμβαναν μέρος 300 άτομα και ότι σημαντικό ποσοστό από τους συμμετέχοντες δεν ήταν οι ίδιοι καθημερινά.

Ακόμα από τους υπολογισμούς του φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι πραγματοποιήθηκαν επιπλέον θαλάσσια μπάνια δωρεάν.

Επίσης φαίνεται ότι δεν γνωρίζει πως έγιναν δεκτοί και οι συμπολίτες μας που για οποιοδήποτε λόγο δεν πρόλαβαν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Όσο για την αναφορά του στο Κοινωνικό Φαρμακείο που με ενέργειες του Δήμου και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου λειτουργεί όπως πολύ καλά γνωρίζει ο ίδιος, η προσφορά και η συνεισφορά του στα ευαίσθητα προβλήματα υγείας των απόρων συμπολιτών μας είναι πολύ σημαντική και δεν επιτρέπει μικρόψυχη αντιμετώπιση και αντιπολιτευτική εκμετάλλευση.

Υ.Γ.:Όσον αφορά την καταγγελία του για καθυστέρηση αναχώρησης του λεωφορείου 837 (κυκλική), κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του Δήμου, θα λάβει επισήμως την απάντησή του από την Τηλεματική Υπηρεσία του ΟΑΣΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ