» Οικόπεδα πυριτιδαποθήκες, γεμάτα ξερά χόρτα, παντού στην πόλη μας

Οικόπεδα πυριτιδαποθήκες, γεμάτα ξερά χόρτα, παντού στην πόλη μας

 

 

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο μας που αφορούσε τον καθαρισμό οικοπέδων και γενικά ακάλυπτων χώρων από τα ξερά χόρτα, συμπολίτες μας τηλεφωνικά ή με μηνύματα μας ενημερώνουν για ακάλυπτους χώρους κοντά στις κατοικίες τους που θέλουν καθάρισμα.

Γράφαμε πως ο Δήμος είναι υποχρεωμένος να καθαρίζει τις δημόσιες εκτάσεις και χώρους, αλλά μπορεί να καθαρίσει και ιδιωτικούς χώρους, εάν οι ιδιοκτήτες τους δεν το πράξουν και να χρεώσουν στη συνέχεια εκείνους για το έξοδο.

Πιστεύουμε λοιπόν πως ο Δήμος οφείλει να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση, διότι η πόλη μας είναι γεμάτη από Οικόπεδα πυριτιδαποθήκες, γεμάτα ξερά χόρτα.

Ορισμένοι από τους χώρους που μας ενημέρωσαν συμπολίτες μας πως είναι γεμάτοι ξερόχορτα, άρα εγκυμονούν κινδύνους, βρίσκονται στην οδό Αγίου Ιωάννου (φωτό), Καραΐσκάκη, Κερκύρας κ.ά.

Επίσης και ο χώρος πίσω από τη Δημαρχία στην οδό Παλαμά γράφαμε πριν λίγες ημέρες χρειάζεται καθάρισμα από τα ξερά χόρτα.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!