» Τα Επιμελητήρια του Πειραιά στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες – επιχειρηματίες από τις πυρκαγιές στην Κινέττα

Τα Επιμελητήρια του Πειραιά στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες – επιχειρηματίες από τις πυρκαγιές στην Κινέττα

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά , λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Κινέττας, προχώρησαν στην προμήθεια εξοπλισμού απαραίτητου για την άμεση λειτουργία τους.

Ο εν λόγω εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 κ ώρα 15.30 σε επιχειρήσεις της περιοχής .

Το Β.Ε.Π εκπροσώπησε ο πρόεδρος,κος Ανδριανός Μιχαλαρος, ο Οικονομικός Εποπτης, κος Γιώργος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης, κος Γιώργος Λυγερός κ ο Δ/ντης κος Μιχάλης Γιαγκας.

Τον πρόεδρο του Ε.Ε.Π, κο Γιάννη Βουτσινα εκπροσώπησε ο κος Αντώνης Κακαρίκος κ τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π κο Βασιλη Κορκιδη, η κα Κ. Καλαφάτη και οι κ.κ. Κ. Καμπόλης και Μ. Μουστάκας.

Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε κ ο Δήμαρχος Μεγάρων κος Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος ευχαρίστησε τα επιμελητήρια του Πειραιά για την στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι πρόεδροι, οι Διοικητικές Επιτροπές και τα Διοικητικά Συμβούλια και των τριών επιμελητήριων, αλλά και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν περιουσίες από τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή της Κινέττας.

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!