Τα Επιμελητήρια του Πειραιά στηρίζουν έμπρακτα τους πληγέντες – επιχειρηματίες από τις πυρκαγιές στην Κινέττα

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά , λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές ελλείψεις που προέκυψαν στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Κινέττας, προχώρησαν στην προμήθεια εξοπλισμού απαραίτητου για την άμεση λειτουργία τους.

Ο εν λόγω εξοπλισμός παραδόθηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 κ ώρα 15.30 σε επιχειρήσεις της περιοχής .

Το Β.Ε.Π εκπροσώπησε ο πρόεδρος,κος Ανδριανός Μιχαλαρος, ο Οικονομικός Εποπτης, κος Γιώργος Παπαθανασίου, ο πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης, κος Γιώργος Λυγερός κ ο Δ/ντης κος Μιχάλης Γιαγκας.

Τον πρόεδρο του Ε.Ε.Π, κο Γιάννη Βουτσινα εκπροσώπησε ο κος Αντώνης Κακαρίκος κ τον πρόεδρο του Ε.Β.Ε.Π κο Βασιλη Κορκιδη, η κα Κ. Καλαφάτη και οι κ.κ. Κ. Καμπόλης και Μ. Μουστάκας.

Στην παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκε κ ο Δήμαρχος Μεγάρων κος Γρηγόρης Σταμούλης ο οποίος ευχαρίστησε τα επιμελητήρια του Πειραιά για την στήριξη των επιχειρήσεων της περιοχής.

Οι πρόεδροι, οι Διοικητικές Επιτροπές και τα Διοικητικά Συμβούλια και των τριών επιμελητήριων, αλλά και σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή τους στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν περιουσίες από τις πυρκαγιές που έπληξαν την περιοχή της Κινέττας.

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά