» Ενώ ο ιός του Δυτικού Νείλου έκανε την εμφάνισή του, οι τουαλέτες στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” πλημμυρισμένες με βρωμόνερα

Ενώ ο ιός του Δυτικού Νείλου έκανε την εμφάνισή του, οι τουαλέτες στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ” πλημμυρισμένες με βρωμόνερα

Τέσσερα κρούσματα του του ιού του Δυτικού Νείλου, τα οποία προκαλούνται από τσιμπήματα κουνουπιών, έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και το ΚΕΕΛΠΝΟ, ζητάει από τους Δήμους να πάρουν πρόσθετα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών.

Οι περιοχές αυτές είναι τα Μέγαρα Αττικής, η Τανάγρα Βοιωτίας, η Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και η Ηλιούπολη Αττικής.

Τα τέσσερα κρούσματα επιβεβαιώνουν την εμφάνιση του ιού του Δυτικού Νείλου το οποίο σημαίνει ότι όλοι οι δήμοι πρέπει να λάβουν πρόσθετα μέτρα και πάνω από όλα να εκπονήσουν καμπάνια ενημέρωσης των κατοίκων για την αυτοπροστασία τους που είναι και η πιο αποτελεσματική.

Ενώ λοιπόν είναι σαφής η οδηγία για πρόσθετα μέτρα, στο Δήμο μας υπάρχει μία εστία κουνουπιών η οποία εδώ και μήνες παραμένει ενεργή, με το Δήμο να μην παίρνει τα στοιχειώδη μέτρα ασφαλείας ή μείωσης αυτών.

Ο λόγος για τις πλημμυρισμένες με βρωμόνερα Δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στο Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”, δίπλα στη δεξαμενή, λίγα μέτρα από κατοικίες συμπολιτών μας και σε ένα χώρο που καθημερινά επισκέπτονται γονείς με τα παιδιά τους να παίξουν.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018.

Ο Δήμος οφείλει ή να τις σκεπάσει ή να τις καθαρίσει.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!