Ο Μιχάλης Γιάγκας ζητεί την τροποποίηση δρομολογίου, προς όφελος των συμπολιτών μας

Μια πολύ καλή επισήμανση κάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας κ. Μιχάλης Γιάγκας, η οποία αφορά το πρώτο δρομολόγιο της λεωφορειακής γραμμής 837 και για λίγα λεπτά της ώρας οι επιβάτες χάνουν το αντίστοιχο πρώτο του ΜΕΤΡΟ προς το Αεροδρόμιο.

Με επιστολή του ζητά τον καλύτερο συγχρονισμό των δύο αυτών δρομολογίων, ώστε να μη ταλαιπωρούνται οι συμπολίτες μας.

Αγία Βαρβάρα 2/8/2018

Προς: κ. Ταστάνη Αναστάσιο
Πρόεδρο Ο.Α.Σ.Α

Μετσόβου 15, Αθήνα, 106 82
Τηλ.: 210-82.00.999
Φαξ: 210-82.12.219
e-mail : oasa@oasa.gr

Κοινοποίηση:

Δήμος Αγίας Βαρβάρας

Θέμα : Τροποποίηση της ώρας έναρξης του πρώτου δρομολογίου της λεωφορειακής γραμμής 837, ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΤ. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.

Κύριε Πρόεδρε,

Το πρώτο δρομολόγιο του αστικού λεωφορείου της λεωφορειακής γραμμής 837 ΑΝΩ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ – ΣΤ. ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ξεκινά από την Αφετηρία του Προφήτη Ηλία στις 5 και 10 (κατά μαρτυρίες επιβατών 5:20) το πρωί και διέρχεται από το Σταθμό Αγία Μαρίνα του ΜΕΤΡΟ, μετά τις 5:30, στις 5 και 32’ περίπου.

Το πρώτο δρομολόγιο του ΜΕΤΡΟ για το ΑΕΡΟΔΡOΜΙΟ ξεκινά από το σταθμό Αγία Μαρίνα στις 5:30’ ακριβώς, ενώ το επόμενο δρομολόγιο είναι μισή ώρα αργότερα.

Γίνεται αντιληπτό ότι οι εργαζόμενοι και οι χρήστες του ΜΕΤΡΟ, κάτοικοι της AΝΩ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, που πρέπει να χρησιμοποιήσουν το πρώτο δρομολόγιο του ΜΕΤΡΟ για το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, δεν εξυπηρετούνται για πολύ λίγα λεπτά. Για το λόγο αυτό αναγκάζονται να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους και μέσα για να μεταβούν στο Σταθμό με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οικονομικά.

Παρακαλούμε για την τροποποίηση, άμεσα, της ώρας έναρξης του πρώτου δρομολογίου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας και των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Μιχάλης Γ. Γιάγκας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»