» Βελτιώθηκε ο τρόπος της πρόχειρης επισκευής, έως της κανονικής, στον πλακόστρωτο πεζόδρομο Διομήδου Κομνηνού

Βελτιώθηκε ο τρόπος της πρόχειρης επισκευής, έως της κανονικής, στον πλακόστρωτο πεζόδρομο Διομήδου Κομνηνού

Προσεκτικότερα συνεχίστηκε σήμερα η εργασία επισκευής του πλακόστρωτου πεζόδρομου Διομήδη Κομνηνού, αφού πλέον το συνεργείο δεν τσιμεντάρει τα πάντα αλλά καλύπτει μόνο τα σημεία από τα οποία έχουν αποκολληθεί οι πλάκες, με τσιμέντο.

Βεβαίως δε συμφωνούμε με την τακτική που γίνεται η όλη διαδικασία, αφού κανονικά τα σημεία από τα οποία έχουν φύγει οι πλάκες πρέπει να καλύπτονται από άλλες, ώστε ο πλακόστρωτος πεζόδρομος να συνεχίσει να είναι καλυμμένος με πλάκες, για να συνεχίσει να διατηρεί το δικό του παραδοσιακό στυλ και μορφή.

Άς ελπίσουμε πως η σωστότερη επισκευή του, που θα γίνει και μας ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, θα γίνει σύντομα και σύμφωνα με την γενικότερη εικόνα και υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την αρχική κατασκευή του, για να υπάρξει ομοιομορφία σε ολόκληρο τον πλακόστρωτο πεζόδρομο και όχι η αντιαισθητική εικόνα που παρουσιάζει το κομμάτι που τσιμενταρίστηκε τις προηγούμενες ημέρες και βγάζει μάτια, διεκδικώντας βραβείο ακαλαισθησίας και προχειρότητας.

Πάντως ακόμα και τώρα ο Δήμος μπορεί να αλλάξει τακτική και να  καλύπτει τα κενά με πλάκες, αντί σκέτου τσιμέντου.

Δεν θα κοστίσει περισσότερο και θα γλυτώσουμε σαν Δήμος τα διπλά έξοδα, από το ράβε – ξύλωνε…

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!