» Επιστροφή του Όλεγκ Τσέρσακ στην Αγία Βαρβάρα

Επιστροφή του Όλεγκ Τσέρσακ στην Αγία Βαρβάρα

Ένα ακόμη μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού μπάσκετ θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Πολυνίκη την σεζόν 2018-19, έχοντας μάλιστα ξεκινήσει την καριέρα του από την Αγία Βαρβάρα.

Ο Όλεγκ Τσέρσακ ξεχώρισε από πολύ νεαρή ηλικία για τις δυνατότητες του και μπήκε στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, με τον Προμηθέα Πατρών , ομάδα που αγωνίζεται στην Α1, να κινείται άμεσα και να τον εντάσσει στο δυναμικό του.

Μετά από 2 χρόνια ήλθε η μεταγραφή στον ΓΣ Περιστερίου, Α2 κατηγορία, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο πριν μεταγραφεί στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, Α2 κατηγορία.

Η παρουσία του 18χρονου Όλεγκ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Πολυνίκη στην προσπάθεια του στο απαιτητικό Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ.

Παράλληλα μέσα από την παρουσία και του συγκεκριμένου παίκτη αναδεικνύεται το πλάνο και η επιθυμία τόσο της Διοίκησης του Πολυνίκη όσο και του προπονητή κ. Ηλία Στρατικόπουλου να στελεχώνουν τον σύλλογο με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!