» Ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί των μελών της οικογένειας του συμπολίτη μας Μάρκου Κατσουλάκη

Ταυτοποιήθηκαν και οι σοροί των μελών της οικογένειας του συμπολίτη μας Μάρκου Κατσουλάκη

Η Κρήτη θρηνεί για τους Κρητικούς που «χάθηκαν» στην πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι.

Μεταξύ αυτών και η οικογένεια του συμπολίτη μας Μάρκου Κατσουλάκη.

Η κηδεία της οικογένειας, που χάθηκε στο «οικόπεδο της φρίκης» στο Μάτι, θα γίνει αύριο Τρίτη 31 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ, Μάρκου Κατσουλάκη, οι σοροί του γιού του Πάρη, της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου και της πεθεράς του Γαρυφαλλιάς Μωραΐτη – Αβραμίδου, ταυτοποιήθηκαν και όπως αποδείχθηκε και οι τέσσερις βρήκαν αργό και μαρτυρικό θάνατο στο οικόπεδο όπου εγκλωβίστηκαν οι 26 ψυχές, την ώρα που μαινόταν η πύρινη λαίλαπα το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας.

Η κηδεία τους θα γίνει αύριο στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Δημήτρης Κατσουλάκης, ο οποίος δεν βρισκόταν στο εξοχικό τους στο Μάτι τη μοιραία μέρα μαζί με τους γονείς, τον αδελφό του και τη γιαγιά του.

Ο Μάρκος Κατσουλάκης, καταγόταν από τον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου, αλλά μεγάλωσε στην πόλη μας, στο πατρικό του στην οδό Μήλου, όπου ζει η μητέρα του και είχε έντονη δραστηριότητα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης στην Αθήνα.

Ο Μάρκος Κατσουλάκης ήταν ανιψιός του γνωστού συμπολίτη μας κ. Μάρκου Θεοδωράκη.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!