» Ξεχειλίζει η αγανάκτηση από συμπολίτη μας…

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση από συμπολίτη μας…

 

Λάβαμε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιουλίου το παρακάτω κείμενο και τη φωτογραφία που το συνοδεύει, με την ώρα και την ημερομηνία, ως έχει.

Η αγανάκτηση του συμπολίτη μας είναι εμφανής.

Εάν ο Δήμος συνεχίζει να αντιμετωπίζει το θέμα αδιάφορα, ίσως γίνει αιτία καυγάδων, αγνώστου μεγέθους μεταξύ των γειτόνων των δρόμων Καραολή και Καλατζάκου.

Ο Αρμόδιος επί της καθαριότητας Αντιδήμαρχος ή προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου να πάει στο σημείο, να συζητήσει με τους κατοίκους, να δει τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν και αφορούν κάδους και απορρίμματα και να δώσει ΛΥΣΗ!!!

Για να δούμε που θα οδηγήσει τους συμπολίτες μας, η στάση  και η αντιμετώπιση του, από το Δήμο.

Το κείμενο του συμπολίτη μας έχει ως εξής:

“Εάν συνεχιστεί εγώ θα μετακινήσω τους κάδους στο επόμενο στενό, θέλω να το γράψετε σας παρακαλώ όπως ανεβάσατε πάλι το ίδιο θέμα με την φωτό που σας είχα στείλει.

Ευχαριστώ”

Δώδεκα ώρες αργότερα η κατάσταση είναι απελπιστική. Ο ήλιος και η ζέστη βοηθάνε να “ευωδιάζει” η γειτονιά από τις μυρωδιές. Αν βρέξει τα σκουπίδια θα πάρουν την κατηφόρα. Εκεί ζουν άνθρωποι!!!

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!