Μέλη της νεοσυσταθείσας ομάδας εθελοντών του Δήμου μας, στη Ραφήνα

Μέλη της νεοσυσταθείσας ομάδας εθελοντών του Δήμου μας, μαζί με την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων, ΕΔΟΚ, συμμετείχε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα για την κάλυψη των αναγκών που προέκυψαν από τις φονικές και καταστροφικές πυρκαγιές, στην ως άνω περιοχή.

Η Ομάδα Κρούσης χθες έκανε την πρώτη ολονύχτια περιπολία της, στις καμένες κατοικημένες περιοχές βάση των οδηγιών που έλαβε, από το Δήμο Ραφήνας.

Οι εμπειρίες από τις εικόνες που συνάντησαν ήταν συγκλονιστικές, όπως μας μετέφερε μέλος της ομάδας που συμμετείχε στη χθεσινή αποστολή.

Στην αποστολή συμμετείχε και το Πυροσβεστικό όχημα της ΕΔΟΚ, το οποίο σήμερα το πρωί, επέστρεψε στο Σχιστό όπου και είναι σε επιφυλακή και περιφρούρηση του όρος Αιγάλεω.

Σήμερα το βράδυ θα γίνει δεύτερη αποστολή και σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα είναι πολυπληθέστερη της χθεσινής.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ

Χωρίς περιττά λόγια ως αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου μας θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συμπολίτες μου που μετέχουν στο κλιμάκιο της νεοσυσταθείσας ομάδας εθελοντών του δήμου μας οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με προθυμία και συμμετέχουν στην κάλυψη των κατεπειγουσών αναγκών των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών στις περιοχές της Ραφήνας και του Μαραθώνα.