Ταυτοποιήθηκε η σορός του συμπολίτη μας Μάρκου Κατσουλάκη

Δυστυχώς οι φόβοι των συγγενών του συμπολίτη μας Μάρκου Κατσουλάκη, βγήκαν αληθινοί, αφού εχτές Πέμπτη 26 Ιουλίου, ταυτοποιήθηκε η σορός του.

Ο Μάρκος Κατσουλάκης, μαζί με την σύζυγο του Κάτια Αβραμίδου, τον γιο τους Πάρη και την μητέρα της συζύγου του, Γαρουφαλιά Μωραϊτη, έφτασαν στην περιοχή της Ραφήνας στο εξοχικό σπίτι ιδιοκτησίας τους, για τις καλοκαιρινές διακοπές, την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Έπεσαν όμως θύματα  της πυρκαγιάς και ήταν αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα.

Τα τρία άλλα μέλη της οικογενείας του παραμένουν στη λίστα των αγνοουμένων.

Ο Μάρκος Κατσουλάκης, ανιψιός του συμπολίτη μας Μάρκου Θεοδωράκη, μεγάλωσε στην οδό Μήλου, όπου και το πατρικό του σπίτι, στο οποίο διαμένει η μητέρα του.

Ο ίδιος και η οικογένειά του κατοικούσε τα τελευταία χρόνια στον Περισσό.

Ο θείος του Μάρκου Θεοδωράκης, αδελφός του πατέρα του, είναι συντετριμμένος από το δυσάρεστο γεγονός και η αγωνία του μεγάλη για τη σύζυγο, το γιό και την πεθερά του ανιψιού του, συνωνόματού του Μάρκου, όπως μας δήλωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Για τον απροσδόκητο θάνατο του Μάρκου Κατσουλάκη, η Ένωση Ταχυδρόμων, στα οποία εργαζόταν, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ”

Η Ένωση Κρητών Αγίας Βαρβάρας “Η Μεγαλόνησος” εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για τον πρόωρο και άδικο χαμό του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών τ. επαρχίας Αγίου Βασιλείου, Ρεθύμνου «Ο ΠΡΕΒΕΛΗΣ» και μέλους της Ένωσης μας Μάρκου Κατσουλάκη, στις πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική.

Μάρκο καλή αντάμωση…