Το έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων, θα καθυστερήσει να ολοκληρωθεί

Για την κατασκευή δύο επιπλέον φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων επέστρεψαν σήμερα μηχανήματα στην οδό Ανδρέου Δημητρίου, μεταξύ των οδών Παλαιών Πολεμιστών και Διστόμου.

Κρίθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας πως η ύπαρξη τους θα βοηθούσε στην απορρόφηση  μεγαλυτέρων ποσοτήτων νερού όταν βρέχει και παρ΄ότι δεν ήταν στην αρχική μελέτη του έργου, αποφασίστηκε η κατασκευή τους.

Συνολικά το έργο κατασκευής αγωγών ομβρίων στην Ανδρέου Δημητρίου και η ένωσή τους με αυτούς της οδού Κρήτης, βάσει της σύμβασης και της τρίμηνης παράτασης που έχει δοθεί, πρέπει να παραδοθεί έως τις 5 Αυγούστου.

Πολύ φοβόμαστε πως δεν θα γίνει κατορθωτό κάτι τέτοιο και ίσως δοθεί νέα παράταση.

Αυτό υποθέτουμε, διότι από το σημείο της Στέφανου Σαράφη, μεταξύ των οδών Ανδρέου Δημητρίου και Κρήτης το οποίο είχε αποκλειστεί με πλαστικό πλέγμα για να ξεκινήσουν τα έργα ένωσης των δύο αυτών δρόμων, σήμερα το πλέγμα δεν υπάρχει, πράγμα που σημαίνει πως το έργο αναβάλλεται, άγνωστο για πόσο διάστημα, όπως και η τελική ολοκλήρωση αυτής της φάσης του.

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε πως στο πεζοδρόμιο της Ανδρέου Δημητρίου στη συμβολή της με την οδό Καραολή έχουν παρατηθεί εδώ και μήνες δύο τεράστιοι τσιμεντένιοι αγωγοί, καταλαμβάνοντας όλο το χώρο του και αναγκάζοντας τους πεζούς να κατεβαίνουν στο οδόστρωμα, για να πάνε στον προορισμό τους…