Αδιανόητο λουκέτο σε παιδική χαρά, η οποία έχει επισκευαστεί στην οδό Μακρυγιάννη και Τερψιθέας

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Παναγιώτη Σαγκουρη, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας επιστολή, με την οποία αναρωτιέται το λόγο που ο Δήμος έχει κλειστή την παιδική Χαρά που βρίσκεται πλησίον της πλατείας Μακρυγιάννη και συγκεκριμένα στη γωνία Τερψιθέας  και Μακρυγιάννη και παρ΄ότι τον προηγούμενο έγιναν βαψίματα και άλλες επισκευές στον χώρο και είναι έτοιμη για χρήση.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή και φωτογραφίες που μας έστειλε ο συμπολίτης μας, ο οποίος κάνει αναφορά και σε άλλα προβλήματα της περιοχής.

Ελπίζουμε ο Δήμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και να βγάλει το λουκέτο με το οποίο έχει κλειδαμπαρώσει την παιδική χαρά, ώστε να είναι προσβάσιμη στους κατοίκους της περιοχής.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ

“Θα ήθελα να σας καταγγείλω μια περίεργη στάση του δήμου απέναντι στους δημότες.

Προ ενός μηνός περίπου στην παιδική χαρά που βρίσκετε στην οδό Μακρυγιάννη με Τερψιθέας ο δήμος προχώρησε σε σε έργα ανάπλασης του συγκεκριμένου χορού.

Το περίεργο είναι πως η παιδική χαρά είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί κανείς γονιός να επισκεφτεί την παιδική χαρά και να παίξουν τα παιδιά τους και το ερώτημα μου είναι γιατί να σπαταλήσει ο δήμος κάποια χρήματα από την στιγμή που δεν θα είναι προσβάσιμη στο κοινό η παιδική χαρά και να επιβαρυνθούμε με παραπάνω έξοδα εμείς η δημότες.

Μήπως λόγο που στο συγκεκριμένο σημείο στις εργατικές πολυκατοικίες μένουν Ρομά δεν μας ενδιαφέρει και ας είναι κλειστή η παιδική χαρά, γιατί έχω προσέξει όπου διαμένουν Έλληνες Ρομά, ο δήμος μας δίνει μια άλλη προτεραιότητα δεν τον ενδιαφέρει τόσο η αποκομιδή απορριμμάτων, ούτε περνάνε οδοκαθαριστές και ούτε προσπαθεί να καλλωπίσει τους χορούς πρασίνου.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Σαγκουρης
πρώην reporter του zougla.gr”